KOMŠIJE U STRAHU OD MONSTRUMA: Niko ne sme ništa da kaže! (FOTO) (VIDEO)

- Šta ja sada vama da kažem? Pa posle meni u noć da dođu, razbiju mi kuću, diraju decu - izjavio je jedan od komšija

  • 27

Posle užasnog događaja koji je potresao celu Srbiju, smrti jednogodišnje bebe koju njen otac Kurteši svirepo ubio, ekipa Telegrafa je otišla na lice mesta, i saznala od komšija stravične informacije o monstrumu.

TUGA DO NEBA: Majka ubijene bebe još uvek NE ZNA DA JOJ JE SIN MRTAV!

Na ono što smo naišli, bilo je i više nego jezivo. Ceo komšiluk koji je bio relativno prisutan kada se to desilo, u velikom je strahu da bilo šta kaže o ubici bebe. 

Prvo se nailazilo na izuzetno pozitivne izjave, i kako je svima čudno što se to dogodilo, ali posle kraćeg vremena, komšije su počele da se sklanjaju u strahu da nešto ne kažu što ne bi trebalo.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Šta ja sada vama da kažem? Pa posle meni u noć da dođu, razbiju mi kuću, diraju decu. Ne znate vi kako je ovde, pa bi bilo bolje da ne pitate mnogo - izjavio je Sahid koji je posle toga ušao u kuću.

Majka ubijene bebe U DRUGOM STANJU!

Komšiluk, koji se skupio u kući u kojoj se odigrao ceo užas, je izašao napolje, i počeo da preti da će oštetiti opremu ekipi Telegrafa, i da ne "guramo nos" previše, jer su to njihova posla.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nemojte ništa da pitate, jer ovo nije vaša stvar. Nemojte sebi da pravite problem, i da se pravite pametni - izjavio je jedan od njih.

HOROR U BEOGRADU: Pretučen dečak star godinu dana!

Usledile su pretnje drugim komšijama koji su pokušali nešto da nam kažu u znaku da ućute. Na kraju smo saznali od jednog koji nam je bojažljivo rekao da su svi u strahu od njega i njegove družine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

OTAC KOJI JE KRVNIČKI PRETUKAO BEBU NASMRT: Nisam znao šta radim, mešao sam alkohol i lekove!

- Vi ćete da odete, ali mi ostajemo, a svi se znamo ovde, i tačno će se znati ko je šta rekao kome. Jeste, bio je fin i kulturan prema nama, jer se mi nismo zamerali sa njim, ali kada god je odlazio kući, tukao je ženu i decu. Svi smo sada uplašeni zbog svega toga što se izdešavalo - rekao je komšija iz obližnje kuće.

Pogledajte šta su komšije rekle o njemu:

(D. Č. / N. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rom

    18. jun 2015 | 19:43

    Dragi moji Romi ako želite da se asimilirate u Srpsku državu onda morate shvatiti i prihvatiti neke stvari. Ne može neko od vas da izvrši svirepo ubistvo a da to bude vaša stvar,i ne možete se obraćati Republici Srbiji kad god vam treba bilo kakva pomoć,a kada vi trebate pomoći organima reda onda se pravite da je to vaša stvar.Davno su se prestali primenjivati plemenski zakoni,u ovoj zemlji postoje zakoni koji se odnose na sve njene građane.Odlučite se jeste li ili niste za Srbiju i njene zakone u celini.

  • bla

    18. jun 2015 | 18:36

    Dragi mala bebice neka te cuvaju andjeli srce malo,nadam se da ce tvoj otac dobiti zasluzenu kaznu mada nema nista sto bi tebe vratilo,spavaj mirno duso mala

  • Djole

    18. jun 2015 | 19:03

    Kolika je taj lik budala.. Znaci voleo bi da dobije dozivotnu i da mu u zatvoru bude pakao! Najmanje sto zasluzuje je to. Sramota !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA