SINIŠA MALI MLADIM FUDBALERIMA: Bićete dočekani u Beogradu kako dolikuje svetskim šampionima!

- Nezapamćenim uspehom u novijoj istoriji srpskog fudbala, reprezentativci su danas obradovali čitavu Srbiju. Na ovom Svetskom prvenstvu postigli su ono što se dugo priželjkivalo u našoj zemlji i sigurno je bilo mnogo onih koji nisu verovali u ovoliki uspeh -piše u čestitki gradonačelnika Beograda

  • 8

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je danas Omladinskoj reprezentaciji Srbije ostvaren uspeh i zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina.

PRVACI SVETAAAAA! Fudbaleri Srbije vladari planete

- Nezapamćenim uspehom u novijoj istoriji srpskog fudbala, reprezentativci su danas obradovali čitavu Srbiju. Na ovom Svetskom prvenstvu postigli su ono što se dugo priželjkivalo u našoj zemlji i sigurno je bilo mnogo onih koji nisu verovali u ovoliki uspeh. Velike čestitke igračima, selektoru i stručnom štabu na izvanrednoj borbenosti, požrtvovanoj igri i neverovatnom uspehu, upućujem u svoje ime i u ime svih Beograđana. Bićete dočekani u Beogradu kako dolikuje svetskim šampionima - stoji u čestitki gradonačelnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    20. jun 2015 | 10:57

    Sta hoce ovaj Mali kada smo ga izbcili u polufinalu?:)))

  • sava

    20. jun 2015 | 12:00

    Svim igracima po stan u Beogradu

  • Ajde BREEE

    20. jun 2015 | 10:39

    E tako se voli Srbija!!!Nadam se da će i Mali ali pre svega i ovi "veliki"ponešto čuti i naučiti od ovih klinaca.Bojim se samo da nemaju oni više čiste uši za to,već zaglušene bolesnim idejama. BRAVO DECO,BRAVOOO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA