ŠOKIRAĆETE SE: Evo koliko košta firmirana garderoba u Beogradu! (FOTO)

- Skoro sam primio platu i već sam polovinu potrošio na garderobu, ali ne marim. Važno mi je da budem kvalitetno obučen - izjavio je Marko (27)

  • 15

Pre izvesnog vremena, reporter Telegrafa je posetio buvljak, i otkrio koliko je para potrebno da se obučete za nadolazeći toplotni udar. Ovaj put smo otišli do centra Beograda, i raspitali se koliko košta firmirana odeća, koja važi za vrlo skupocenu, pa se, stoga, i često izbegava.

Evo koliko vam para treba da se spremite za more NA BUVLJAKU! (FOTO)

Beograđani, koji se ovog leta spremaju za provod na moru, ali i u gradu, neće morati da brinu u velikoj razlici cena između centra i buvljaka, jer se razlika u cenama izrazito približila. 

Letnje košulje, bermude, letnje cipelice, sandale, papuče, haljine možete isto naći u gradu, da ne biste morali da ići do buvljaka.

- Ne znam, ali mislim da je ove godine znatno jeftinije da se pazari u prodavnicama. Ranije sam kupovala i na buvljaku, ali cene su skoro, pa iste, a roba je, ovde, malo kvalitetnija - rekla je K.M.(34), koja bila usred kupovine haljina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Cene letnjih haljina se kreću od 1500, pa sve do neverovatnih 7000 dinara, ali poenta je što su cene "nameštene" za svačiji novčanik.

- Mislim da su prodavci konačno shvatili da narod nema toliko para za bacanje - zaključila je K.M.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Muške majice koštaju od presmešnih 590 do bezobraznih 5000 dinara. Naravno, sa druge strane postoji ogroman izbor majici zbog kojih momci neće moći da se odluče šta da uzmu.

Tu su šarene letnje košulje sa cenom od 15o0, ali za neke ćete morati odvojiti i 4000 dinara. Verujemo da je razlika u kvalitetu, ali i jačini marke koju ta odeća nosi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Skoro sam primio platu, i već sam polovinu potrošio na garderobu, ali ne marim. Važno mi je da budem kvalitetno obučen - izjavio je Marko (27), koji je imao pune ruke kesa sa garderobom.

U ponudi su, za dame, ženski šešri koji se kreću od 2000 dinara, ali ženske farmerice sa istom cenom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored farmerki, tu su i bermude za muškarce koje su malo skuplje od ostale robe, i prosečna cena im je 3000 dinara.

Početna ženski sandala je 1500 dinara, a muških cipelica 1800.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dakle, ako želite da se opremite "od glave do pete" u centru grada, biće Vam potrebno najmanje oko 7000 dinara, ali možda i manje. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana яяя

    14. jul 2015 | 21:14

    Pa ovo nije firmirana garderoba.

  • Anonimus

    14. jul 2015 | 23:04

    Pa u inostranstvu se majice na snizenju mogu kupiti za 2-3e. I kada naprave snizenje do 70% roba stvarno bude snizena toliko a to u Srbiji je sisanje ovaca.

  • Aca

    14. jul 2015 | 21:54

    Ha ha kakva dezinformacija natrcis na snizenje a ono nema brojeva ili ostao jedan kom ili ima neku gresku cista prevara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA