BASKET ZA NAJMLAĐE: Kreće besplatna škola košarke za mališane!

- Opština Rakovica htela je najmlađim sugrađanima da učini letnji raspust zanimljivijim i za njih je organizovan veliki broj besplatnih sadržaja - rekao je Ignjatović

  • 0

Besplatna škola košarke za rakovičke osnovce danas je počela s radom u saradnji sa Košarkaškim klubom "Ras" i biće aktuelna do kraja letnjeg raspusta na terenu kod Miljakovačkog izvora.

Školu je svečano otvorio član Opštinskog veća Rakovice Darko Ignjatović.

Opština Rakovica htela je najmlađim sugrađanima da učini letnji raspust zanimljivijim i za njih je organizovan veliki broj besplatnih sadržaja. Mališani koji su se prijavili za besplatnu školu košarke imaće priliku da treniraju sa profesionalnim trenerima, dok je opština obezbedila lopte i rekvizite – istakao je Ignjatović.

On je podsetio da je besplatna škola košarke pokrenuta u sklopu Rakovičkog leta, u okviru kojeg su već organizovane besplatne škole tenisa i rukometa za rakovičke osnovce, dok je za studente obezbeđeno besplatno korišćenje teretane u Sportskom centru "Rakovica".

Treninzi će biti održavani do 26. avgusta svakog ponedeljka, srede i petka od 8 do 10 časova, a pravo prijavljivanja imaju svi učenici osnovnih škola sa teritorije Rakovice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA