KADETI SLAVE ISPRED NARODNE SKUPŠTINE: Evo koje ulice će zbog toga biti zatvorene!

"Beokom servis" moli vlasnike vozila da iz Vlajkovićeve, na potezu od Trga Nikole Pašića do Kosovske ulice, i iz Kosovske ulice, od Vlajkovićeve do Takovske, uklone svoja parkirana vozila

  • 0

Tradicionalna svečanost povodom završetka školovanja kadeta 136. klase Vojne akademije i 1. klase Medicinskog fakulteta VMA Vojske Republike Srbije, i njihove promocije u prvi oficirski čin biće održana sutra ispred Doma Narodne skupštine Srbije sa početkom u 17 časova.

Saobraćaj će zbog generalne probe ispred zgrade Narodne skupštine biti obustavljen danas od 16.30 do 22.30 časova, a zbog same svečanosti sutra od 16.30 do 20 časova, saopštavaju iz „Beokom servisa”.

ZATVARA SE TRG NIKOLE PAŠIĆA: A evo koje vas još izmene u saobraćaju čekaju 11. i 12. septembra!

Servis moli vlasnike vozila da iz Vlajkovićeve, na potezu od Trga Nikole Pašića do Kosovske ulice, i iz Kosovske ulice, od Vlajkovićeve do Takovske, uklone svoja parkirana vozila.

Vozila koja ostanu na parkingu zbog bezbednosti će biti uklonjena od nadležnih republičkih i gradskih službi. O statusu svog automobila građani mogu da se obaveste tako što će pozvati JKP „Parking servis” na telefon 3035-400.

POSLE 91 GODINE: Skraćuju čuveni KRUG DVOJKE! Ovo je nova trasa tramvaja (FOTO)

Kadeti na svečanosti

Takođe, obaveštavaju se sugrađani da će tokom generalne probe i same manifestacije biti preleta borbenih aviona koji učestvuju u obeležavanju ovog događaja.

SRBI JOŠ JEDNOM POKAZALI KOLIKO SU VELIKI: Beograđani po KIŠI i HLADNOĆI, donosili hranu, odeću i obuću MIGRANTIMA! (FOTO)

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u „Beokom servisu” na broj telefona 0800-11-00-11.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA