Dobio je VANILICE od bake, a onda je rekao nešto što je sve NASMEJALO (FOTO)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izazvao je opšte oduševljenje na otvaranju Festivala stvaralaštva starih "Zlatno doba"

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas Festival stvaralaštva starih "Zlatno doba" u Svečanoj sali Starog dvora. Događaju su prisustvovali Irena Vujović, članica Gradskog veća Mirjana Milutinović i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Na Festivalu stvaralaštva starih u Beogradu desilo se nešto što niko nije OČEKIVAO! (FOTO)

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Siniša Mali je izrazio zadovoljstvo što je u prilici da još jednom provede vreme s našim starijim sugrađanima i dodao da će Grad Beograd uvek podržavati ovakve manifestacije.

Opšte oduševljenje izazvao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, na otvaranju Festivala stvaralaštva starih nakon što je dobivši vanilice od jedne bake, izjavio: "Sad ću morati da prekršim dijetu"!

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Ova manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Grada Beograda, traje tri dana i naši stariji sugrađani će imati raznovrsne aktivnosti. Moći će da prisustvuju izložbama, kreativnim radionicama, koncertima i to je pravi način da iskoristite svoje vreme. Ovo je primer aktivne i dogovorne socijalne politike grada i mi ćemo se truditi da uvek budemo s vama i sve vaše ideje pokušamo da sprovedemo i podržimo - rekao je Mali, pa dodao:

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- U ovom trenutku u gradu postoje 22 dnevna centra ili kluba za starije sugrađane i obećao sam da ćemo do kraja godine pokušati da otvorimo još tri. Na pragu smo da ostvarimo to obećanje, jer ćemo 1. oktobra otvoriti još jedan dnevni centar u Zemunu, početkom decembra u Rakovici, i ostaje nam još jedan na Zvezdari. Tako ćemo pokriti ceo grad i svih 17 opština s bar po jednim dnevnim centrom. Time pokazujemo da ono što obećamo i ispunimo - istakao je gradonačelnik i poručio da očekuje da se ponovo vidi s njima 1. oktobra u novom dnevnom klubu u Zemunu.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Dnevni centri i klubovi za starija lica u okviru Gerontološkog centra Beograd, uz podršku Grada Beograda, organizuju po trinaesti put festival pod sloganom "Igrajte na stvaralaštvo".

Festifal "Zlatno doba" trajaće od 22. do 24. septembra i ponudiće raznovrsne besplatne programe za najstarije sugrađane.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA