SVI NA ADU! Evo šta vas čeka na 21. Beogradskom triatlonu!

U vreme trajanja triatlona, od 13 do 18 časova, zbog bezbednosti takmičara i korisnika Ade, dostavni put beogradske plaže biće zatvoren za redovan saobraćaj i kretanje

  • 0

Pod pokroviteljstvom Grada BeogradaSekretarijata za sport i omladinu i u organizaciji Triatlon saveza Beograda, na Adi Ciganliji se u nedelju u 13 sati održava "Trofej Beograda" u triatlonu.

Do sada se za ovaj 21. beogradski triatlon prijavilo preko 150 takmičara iz 18 klubova Srbije i inostranstva.

Na takmičenju će učestvovati najbolje triatlonke i triatlonci Srbije - Vida Medić, Slavica Božić, Božica Andrić, Ognjen Stojanović, Danilo Jovanović, braća Tomin i drugi.

Sve triatlonske kategorije - početnici, mlade nade, nade, juniori, elit, veterani i rekreativci pokazaće svoju sportsku pripremljenost plivanjem na deonici 50 do 750 metara, vožnjom bicikla dva do 20 kilometara i trčanjem u dužini 500 do 5.000 metara.

JESEN STIGLA, AL' NAS LEPO VREME JOŠ UVEK NE NAPUŠTA: Temperatura danas čak 28 stepeni

U vreme trajanja triatlona, od 13 do 18 časova, zbog bezbednosti takmičara i korisnika Ade, dostavni put Ade biće zatvoren za redovan saobraćaj i kretanje.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA