Novak Đoković Fondacija i Direct Media potpisali ugovor o partnerstvu (FOTO)

Novak Đokovic Fondacija i regionalni medijski sistem Direct Media potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu na projektu "Original", besplatnom magazinu za studente koji pokreće fondacija najboljeg tenisera sveta

  • 1

"Original" će biti mesečnik i biće dostupan studentima na svim univerzitetima u Srbiji. Reč je o magazinu za koji će redovno pisati najpoznatiji i najpozvaniji srpski novinari, pisci, autori, dramaturzi, ali i studenti.

Original je već od prvog broja otvorio vrata i svoje strane, uključujući i naslovnu, za studente umetnosti, koji mogu da šalju svoje radove na slobodne teme, kako bi njihova dela i talenat mogli da dođu do što većeg broja ljudi.

Hvala Direct Media koja nam je izašla u susret i pružila veliku podršku u ovom projektu. Sigurna sam da će se magazin dopasti mladim ljudima, i da će im ponuditi dosta kvalitetnog materijala koji će ih inspirisati. Naša želja je da studenti  počnu više da pričaju o temama iz kulture, obrazovanja, umetnosti, nauke, ali i da dobiju relevatne informacije koje im mogu koristiti i sada, i onda kada budu spremni za poslovne izazove - , rekla je Jelena Đoković, direktor Novak Đoković Fondacije.

Foto: Promo Foto: Promo

Zadovoljstvo partnerstvom i samim projektom izrazio je i Jovan Stojanović, direktor Direct Media Srbija.

Foto: Promo Foto: Promo

Verujemo da Direct Media deli iste vrednosti i uverenja sa Novak Đoković Fondacijom, a jedno od njih je da o mladima i njihovoj budućnosti moramo da brinemo na duge staze. Kvalitetni sadržaji u medijima su važni za razvoj mladih ljudi, njihovih talenata i interesovanja i veliko nam je zadovoljstvo što smo, kao pokrovitelji, postali deo tima koji ovu ideju sprovodi u delo. - , rekao je Jovan Stojanović.

Foto: Promo Foto: Promo

Časopis "Original" biće besplatan za sve studente na univerzitetima u Srbiji, ali će moći i da se kupi na kioscima. Izlazi jednom mesečno, a čitaocima će ponuditi veliki broj zanimljivih tekstova, intervjua, rubrika. U prvom broju, između ostalog, objavljen je ekskluzivni razgovor sa Anom Vintur, urednicom američkog magazina Vog.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krcko

    24. septembar 2015 | 13:34

    Bojim se da ce mali broj ljudi citati taj casopis, druge muke sad nas muce, mogla bi pomoc da ude u drugom pravcu, legalnim tokovima, sa neprestanom kontrolom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA