PLAVOKOSI DEČAK (3) SE OD STRAHA UPIŠKIO: Stravična ispovest vozača koji je pronašao BEBU u autobusu!

Sve vreme sam mislio na svog sina i zamišljao kako sam tumara po mračnim ulicama, ispričao je vozač Goran Milutinović

  • 9

Goran Milutinović (45), vozač autobusa GSP na liniji 72, koji je juče pronašao izgubljenog mališana (3) u vozilu kaže da ga je obuzela jeza dok je u retrovizoru gledao dete koje se samo penje, držeći se za šipku.

 DRAMA USRED BEOGRADA: Vozač u autobusu pronašao BEBU!

- Video sam na stanici ženu koja drži svoje malo dete u naručju i dečaka pored nje. Ušla je u autobus ne gledajući dete iza sebe. Kao da sam predosetio nešto. Obuzela me je jeza dok sam u retrovizoru posmatrao detence kako se samo penje i pridržava uz šipku vrata - priča za "Novosti" vozač Goran Milutinović.

 DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Pesnicom, kroz prozor udario VOZAČA AUTOBUSA - u glavu!

Kako kaže, drama je počela kada je žena sa detetom u naručju sela, a ostali putnici podigli usamljenog dečaka na sedište pored nje. Ona je počela da histeriše da to dete nije njeno. Goran je zaustavio autobus i prišao preplašenom plavokosom mališanu, koji se od straha u tom momentu upiškio.

- Nije mogao da izusti ni kako se zove, ni gde su mu roditelji. Pretrnuo sam - ispričao je Goran koji i sam ima troje mela dece. On pretpostavlja da je dečak izašao za nekim, najverovatnije za tom ženom za kojom je ušao u autobus.

- Dečak je morao preći sam i ulicu jer sam se kretao iz pravca aerodroma - pita se Goran.

Foto: novosti.rs/Milena Anđela Foto: novosti.rs/Milena Anđela

- Kada sam video dete, pred očima mi je bio moj sin, kako sam tumara ulicama. Užasno sam ljut na sve iz tog vrtića. Šta bi da se to njihovoj deci dogodilo?!

Da podsetimo, mališan star oko tri i po godine juče oko 16.30 izašao iz vrtića "Zvezdana prašina" na Bežanijskoj kosi, prateći roditelje sa drugom decom, i ušao u autobus GSP "Beograd" na liniji 72, na stajalištu Marko Ristić. Brzom reakcijom vozača Gorana Milutinovića (45) mališan je odmah primećen i predat policiji, koja ga je vratila u obdanište gde su ga čekali, u međuvremenu pristigli roditelji.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    24. septembar 2015 | 16:39

    Hvala bogu sto je vozac bio priseban. Svaka mu cast. A o tom vrticu i zaposlenima sta reci? Mislim da je prevelik propust sa njihove strane.

  • BOZA ZEMUNAC

    24. septembar 2015 | 17:05

    SVAKA ČAST VOZAČU.TREBA GA NAGRADITI.BOGU HVALA DA SE SVE LEPO ZAVRŠILO.MALI DEČAK JE GENIJALAC.

  • Dule Arilje

    24. septembar 2015 | 19:09

    Treba da bude sramota sve ljude koji su primetili to dete koje se samo kreće ulicom, a da ništa nisu preduzeli i prepoznali da je u problemu. Nešto slično sam doživeo u TC Ušće pre izvesnog vremena, dok sam sedeo u holu i čekao suprugu, primetio sam devojčicu koja je očigledno bila u problemu,prišao i upitao je u čemu je problem-Ne znam gde mi je mama. Devojke koje sređuju nokte sam poslao po obezbeđenje i sve čekao dok joj nisu pronašli majku. Kako je moguće da smo toliko imuni na tuđe probleme? Da li nas to ne zanima ili nije naš problem? Neka ih je sve sramota, a o odgovornosti dotičnog vrtića neću ni da započinjem. Vozaču želim svu sreću sveta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA