Siniša Mali primio komunalne policajce koji su sprečili incident u tramvaju

- Komunalna policija je tu da sarađuje sa građanima, da brine o komunalnom redu, i da pomogne ostalim gradskim i državnim službama da nesmetano obavljaju svoj posao - izjavio je gradonačelnik

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali primio je danas u Starom dvoru pripadnike Komunalne policije Miloša Crvenkovića i Filipa Negića, koji su nedavno sprečili incident u tramvaju na liniji 14, kada je muškarac u alkoholisanom stanju mahao nožem prema putnicima.

PROJEKAT ''FortyOne'' ISPUNJAVA VISOKE SVETSKE STANDARDE: Otvoren novi poslovni objekat GTC-a na Novom Beogradu

- U poslednje vreme se mnogo više priča o Komunalnoj policiji koja postupa navodno van svojih ovlašćenja, ali zapravo ovakvi primeri rada imaju poseban značaj u ljudskom i profesionalnom smislu - rekao je Siniša Mali, i dodao:

- Komunalna policija je tu da sarađuje sa građanima, da brine o komunalnom redu, da se stara da komunalne službe i saobraćaj funkcionišu bez smetnji i da pomogne ostalim gradskim i državnim službama da nesmetano obavljaju svoj posao - rekao je gradonačelnik prilikom susreta.

On je zahvalio Komunalnoj policiji na hrabrosti i odgovornom pristupu poslu i istakao da će Grad Beograd raditi na unapređenju rada Komunalne policije, kako bi se svi građani osećali bezbednije u svom gradu.

- Građani Beograda moraju da se osećaju bezbednije i zbog toga ćemo uvesti neke izmene u radu Komunalne policije. Povećaćemo broj komunalnih policajaca, sledeće godine dobiće nove uniforme oni koji do sada nisu dobili, tablete za bržu koordinaciju i komunikaciju, a uvešćemo i nove kamere za video-nadzor u gradskom prevozu - kazao je Mali.

- Hrabro ste obavljali svoj posao i ja vam na tome zahvaljujem u ime svih Beograđana, a posebno onih koji su tog dana bili u tramvaju na liniji 14 u Bulevaru vojvode Stepe. Ovakvi hrabri potezi se ne dešavaju svaki dan i zato ih treba nagraditi. To je način da vam zahvalimo i skrenemo pažnju na vašu požrtvovanost. Čuvajte sebe i čuvajte naš grad - istakao je gradonačelnik Mali.

Komunalni policajci su zahvalili gradonačelniku i istakli da su tog dana kada su intervenisali samo profesionalno obavljali svoj posao kao što svaki dan na terenu rade.

Događaju su prisustvovali načelnik Komunalne policije Nikola Ristić i šef područne jedinice Komunalne policije Srđan Ilić.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA