Obratite pažnju da ne upadnete u otvoreni kontejner u Kičevskoj u centru Beograda!

Na uglu ulica Kičevske i Golsvortijeve otvoren podzemni kontejner, već dva dana stoji neobezbeđena rupa! U Gradskoj čistoći kažu da će problem ubrzo biti saniran

  • 0

Stanovnici zgrade na uglu Golsvortijeve i Kičevske ulice u Beogradu ponovo muče muku s podzemnim kontejnerima. Jedan od dva kontejnera već dva dana stoji potpuno otvoren i ponovo postoji opasnost da neko od pešaka upadne u rupu duboku nekoliko metara!

Jedan od čitalaca, ispred čije zgrade se nalaze problematični kontejneri, poslao nam je fotografije na kojima se jasno vidi kontejner čiji je gornji deo putpuno pomeren, tako da je ostala velika i neobezbeđena rupa, koja treba da predstavlja podzemni deo.

Naš sagovornik kaže da je rupu prvi put primetio juče ujutru kada je krenuo na posao. Međutim, kada se uveče vratio kući, neobezbeđena rupa i dalje je bila tu. Poseban problem, smatra naš sagovornik, jeste to što ovom ulicom, koja je u blizini "Kalenić" pijace i Bulevara Kralja Aleksandra svakodnevno prolazi veliki broj pešaka.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, problem je nastao zbog toga što sakupljači sekundarnih sirovina sabotiraju mehanizme kojima se zatvaraju ovi kontejneri. Naime, pošto više nisu u mogućnosti da iz novih kontejnera izvlače smeće, oni ih otvaraju tako da dođu do njihovog podzemnog dela. Međutim, kada uzmu šta im treba, oni gornje delove kontejnera ne vrate u prvobitno stanje, već ih ostave da zjape i budu opasnost za pešake.

U Gradskoj čistoći najavljuju da će problem ubrzo biti saniran.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA