Zbog ŠVERCOVANJA u GSP, Beograđanka mora u ZATVOR?

Beograđanka tvrdi da je uredno platila kaznu, ali se ispostavilo da nije znala da je sa plaćanjem zakasnila jedan dan

  • 9
Kontrolorka, kontrola karata, Legitimacija, GSP, BUS PLUS, kazna za prevoz, Beogradska komunalna policija Foto: Milena Đorđević

Beograđanka S. T. dobila rešenje po kome zbog neplaćene kazne zbog švercovanja u gradskom prevozu mora da "odleži" u zatvoru tri dana, ili da se, već prema proceni sudije, bavi društveno korisnim radom.

"UVRTANJE RUKE" JE NAŠE PRAVO: Komunalni policajci objašnjavaju svoje postupke! (FOTO)

Međutim, Beograđanka tvrdi da je uredno platila kaznu, ali nije znala da je sa njenim plaćanjem zakasnila jedan dan, pa je tako ona osmog januara platila kaznu od 3.000 dinara, mislivši da još uvek važi rok po kome bi umesto 6.000 dinara kaznu platila 3.000 ukoliko uplatu izvrši u roku od osam dana od uručenja kazne.

Ona je tako uplatila 3.000 dinara bez ikakvih problema i mislila je da je time završila sa tom pričom. Međutim, nedavno joj je na adresu stigla već pomenuta kazna.

DA LI JE OVO KRAJ ŠVERCERIMA? Od danas neplaćanje karte je prekršaj!

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevno.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    3. novembar 2015 | 13:15

    Cirkus od drzave, ona ce u zatvor zbog neplacene karte u autobusu a Kristijanu odlazu zatvor zbog farme a pao je na delu sa heroinom, Pink Panteri koje ceo svet trazi setaju gradom kao i drugi mnogobrojni kriminalci ali oni ne mogu u zatvor jer se ne voze gradskim prevozom.

  • Oholo

    3. novembar 2015 | 09:06

    Nije u redu voziti se prevozom besplatno.To ne moze nigde u normalnim zemljama i red bi bio da se nas narod nauci.Samo bi bilo u redu da drzavni organi postuju u svoje obavete prema svojim gradjanima.Kako da radnici naplate ne isplacene l.d.kome da se zale za prekoredno prozivanje po bolnicama domovima zdravlja zasto drzavni salteri rade do 16h jer zaposleni moraju da izlaze sa radnih mesta i po vise dana zbog bahatosti sluzbenika koji svoj posao ne odradjuju kako treba a nikom ne odgovaraju.Treba i oni zbog stete koju nanose svojim postupcima da idu na drustveno korustan rad ili da placaju kaznu po tuzbi ostecenih.Uvek se pocinje od naj slabijih koji nemaju iza sebe zastitnike

  • Momčilo

    4. novembar 2015 | 09:18

    Ova žena će u zatvor, a platila je kaznu, ali zato kradljivac slike Pola Sezana koga uhapsi naš hrabri general policije sa Kosova, plakao malo u sudu i danas nije u zatvoru već pušten pa se šeta okolo... razgleda slike čovek možda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA