O OGLASU OVOG STUDENTA PRIČA CEO BEOGRAD: Smotao je MISTERIOZNOJ devojci CIGARU pre 15 DANA, a ONDA...

On zna da izvesna devojka ima 23 godine, da studira Marketing ili Menadžment, kao i da joj je ostao još samo "Excel" pa da diplomira...

  • 7

Student Visoke poslovne škole u Beogradu Ž. Š. postavio je zanimljiv oglas na jednoj studentskoj grupi na Fejsbuku. On u svom oglasu traži izvesnu devojku koja mu je pre petnaest dana zatražila cigaretu ispred fakulteta, a koju joj je on smotao.

BEOGRAĐANI SU JAJCARE I MAJMUNI: Ovaj oglas je zapalio internet! (FOTO)

Ž. Š. je, rekli bismo, bio na predavanju na fakultetu i u vreme pauze, po običaju, sa društvom je "divanio" ispred. Tada mu je prišla mlada dama i tražila cigaretu koju joj je on smotao.

On zna  da dotična devojka ima 23 godine, da studira Marketing ili Menadžment i da joj je ostao još samo "Excel" da položi i da diplomira.

Malo su pričali, ali mu nije rekla svoje ime. Očigledno je na njega ostavila veliki utisak s obzirom da je pomoć potražio u najvećoj studentskoj grupi na Fejsbuku, gde ima oko 35.000 članova.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Mi mu želimo puno sreće u nalaženju ove devojke, a ukoliko i vi imate sličnih iskustava, podelite sa nama, pa da zajedno pronađemo rešenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    9. novembar 2015 | 16:23

    Bolje buksnu da joj je smotao :)

  • Ivana

    9. novembar 2015 | 16:04

    Smotao si cigaru?????Fuj.....nista gore od takvog duvana....p.s. Ali zelim da ti se devojka javi...kao i da pestanes da rolas cigare....:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA