Gradonačelnik Beograda držao čas o BEZBEDNOSTI U SAOBRAĆAJU učenicima OŠ "Kralj Petar Prvi"! (FOTO)

Gradonačelnik je učenicima govorio o tome kako đaci mogu da doprinesu bezbednosti u saobraćaju i o pravilima ponašanja u javnom prevozu

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali održao je danas čas građanskog vaspitanja učenicima četvrtog razreda OŠ "Kralj Petar Prvi" i tom prilikom im govorio o bezbednosti u saobraćaju.

ĐACI VAS MOLE, USPORITE PORED ŠKOLE: Počela akcija bezbednosti dece u saobraćaju! (FOTO)

Gradonačelnik je učenicima govorio o tome kako đaci mogu da doprinesu bezbednosti u saobraćaju i o pravilima ponašanja u javnom prevozu. Govoreći o biciklizmu kao načinu prevoza, Siniša Mali je rekao da će Beograd u narednom periodu imati mnogo više staza za bicikliste.

U osnovnoj školi "RUĐER BOŠKOVIĆ" održan treći PARAOLIMPIJSKI ŠKOLSKI DAN (FOTO)

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Časovi građanskog vaspitanja služe da deca steknu osnovna znanja o društvu u kom žive i da na raznim radionicama upoznaju sebe od najranijeg uzrasta. Ovo je idealan način da stvorimo odgovorne i aktivne građane, koji imaju svest o svojoj ulozi u društvu - istakao je gradonačelnik.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

On je rekao da je veoma važno da se na ovaj način komunicira sa beogradskim osnovcima.

- Učenici su odlično reagovali, a sa ovom praksom planiram da nastavim i u narednom periodu - rekao je gradonačelnik Beograda.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Đaci su ovom prilikom odgovarali na pitanja gradonačelnika, crtali prevozna sredstva i aktivno učestvovali u razgovoru navodeći razne primere.

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA