BALKAN URBAN EXPERIENCE: Jedinstveno hedonističko iskustvo od 04. do 06. decembra (FOTO)

Doživite jedinstveno balkansko hedonističko iskustvo na prvom BALKAN URBAN EXPERIENCE festivalu koji će se održati od 4. do 6. decembra u Mikser Houseu

  • 0

BALKAN URBAN EXPERIENCE je susret tradicionalnog i modernog, mesto jedinstvene energije i odlične zabave.

Tokom celog dana, na festivalu će se preplitati muzika trubača, DJ-eva, tamburaša i poznatih rock bendova, što u kombinaciji sa mnogobrojnim izlagačima balkanskog slow food-a, garantuje odličan provod.

Foto: Marija Piroški Foto: Marija Piroški

Osim dobre zabave, u okviru festivala će se održati ocenjivanje i izbor najbolje srpske rakije, izložba radova mladih balkanskih dizajnera, izbor za novi dizajn zvaničnog suvenira Grada Beograda kao i nagradne igre za posetioce.

Balkan Urban Experience predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

U hladnim decembarskim danima, od 4. do 6.12., zagrejaće vas gastronomski specijaliteti, razni delikatesi našeg podneblja od svadbarskog kupusa do slatkih vanilica.

Uz nacionalne eliksire i zanimljive muzičke fuzije tamburaških, trubačkih i rock bendova, BALKAN URBAN EXPERIENCE biće mesto koje na savremeni način predstavlja tradicionalne motive i stvara autentičnu balkansku energiju.

Organizatori prvog BALKAN EXPERIENCE festivala su Rakia Bar i Mikser House uz podršku Turističke organizacije Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA