VEHABIJE HARAJU BEOGRADOM: Nećete verovati gde ih ima najviše!

Centar okupljanja beogradskih vehabija je Bajrakli džamija, a prolaznici ih konstantno viđaju pola sata pre jutarnje molitve

  • 5

U Beogradu trenutno deluje oko 200 vehabija, koji se finansiraju iz Beča, a čiji je zadatak da regrutuju nove pripadnike i pružaju logističku pomoć centrima na Kosovu i u BiH.

CRNOGORCI proterali VEHABIJE iz zemlje i poslali ih u SRBIJU!

Centar okupljanja beogradskih vehabija je Bajrakli džamja, a prolaznici ih konstantno viđaju pola sata pre jutarnje molitve.

Vehabije koje žive u Zemunu mesečno dobiju od 15 do 300 evra, u zavisnosti od mesta na hijerarhijskoj lestvici, objašnjava izvor iz bezbedonosnih struktura, a prenosi Srbijadanas.

Vehabije se okupljaju i na zemunskom naselju Vojni put, gde imaju mesdidž džamiju bez minareta.

Spekuliše se da nove pripadnike vrbuju preko poznanika ili preko interneta, a kada im iz bečke centrale pošalju “brata”, u obavezi su da ga prihvate kod sebe i pomognu mu da se uklopi u novu sredinu.

Printskrin: Youtube/Fk Stari Most Printskrin: Youtube/Fk Stari Most

Dešavalo se da ih policija legitimiše i da se ispostavi da imaju državljanstvo Velike Britanije, Francuske ili neke druge zapadne zemlje. Oni tvrde da su turisti koji su samo u prolazu iako je očigledno da su u Beogradu sasvim drugim poslom.

Najviše ih živi u Zemunu, ali ih ima i na Paliluli, u naselju Medaković, kao i u centru grada.

(Telegraf.rs/Izvor: srbijadanas.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    18. novembar 2015 | 20:48

    Na ovo Mirijevo ni vehabije nece da dodju...

  • Boban

    19. novembar 2015 | 10:13

    Joj Srbijo Srbijo. Zna se da su tu i da organizuju nered i terorizam i nemozemo ništa da uradimo. Pa šta treba da pobiju prvo jedno dvesta neduznih pa da ih onda jurimo po Sandzaku, Kosovu, Bosni ,Makedoniji...

  • Brasa

    19. novembar 2015 | 12:40

    Hapsi, teraj to van

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA