OPASNE RUPE NA MOSTU NA ADI: Pazite kad prolazite ovuda, može da bude KOBNO! (VIDEO)

Na uključenju za kružni tok iz pravca Čukarice ka Novom Beogradu, svi koji prolaze tuda sigurno su primetili dve rupetine

  • 7

Kada je počela gradnja Mosta na Adi, svi su polagali velike nade u njega. Predstavljen je kao projekat veka i jedna od najskupljih investicija ikad urađenih u Srbiji.

VEĆ POČEO DA PROPADA: Most na ADI počeo da se kruni (FOTO)

Njegova gradnja je počela još 2010. godine, a otvoren je 1. januara 2012. godine, tačno u ponoć. Međutim, na Mostu na Adi je pojavile su se opasne rupe, koje mogu biti kobne po onog ko kolima pređe preko njih.

Printskrin: Google Maps Printskrin: Google Maps

Naime, na uključenju za kružni tok iz pravca Čukarice ka Novom Beogradu, svi koji prolaze tuda sigurno su primetili dve rupetine. Obe se nalaze u desnoj traci, s tim da je jedna u blagoj krivini udesno, pa se prilikom prelaska preko nje vozačima zanese auto.

Inače, na samom mostu, u desnoj traci, pri ogradi iz rzanih sitnih šupljina i kanalizacionih otvora je počela da raste trava. Upravo zbog nečupanja trave, čim padne kiša baš u toj traci se stvaraju velike bare zbog nemogućnosti oticanja kišnice.

U video prilogu pogledajte kako ovo izgleda:

(Marina Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo Neko

    21. decembar 2015 | 16:41

    Rupe nisu na mostu, vec na pristupnim saobracajnicama, koje su na zalost delo nasih putarskih preduzeca, a austrijanci su kvalitetno odradili svoj deo posla!

  • Grin

    21. decembar 2015 | 16:45

    kad pre,jos ga nisu zavrsili a rupe se vec pojavile

  • Milic

    21. decembar 2015 | 16:22

    Pa sta rade putari ko treba da odrzava puteve jel mi gradjani ovo je katastrofa sta se radi a jos vise sta se neradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA