DISCIPLINSKI POSTUPAK ZBOG PROPUSTA: Pronađen krivac zbog kojeg je PORODILJA ISKLJUČENA IZ SAOBRAĆAJA

U postupku je utvrđeno da su pripadnici saobraćajne policije postpuili u skladu sa zakonom i da u njihovom radu nije bilo propusta

  • 11

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pokreće postupak za utvrđivanje disciplinskih odgovornosti službenika Policijske stanice Zemun, čijim propustom je došlo do isključivanja vozila Beograđanka A. R. iz saobraćaja, jer je na nalepnici pisalo da je registracija njenog automobila istekla.

PLAKALA SAM DOK ME JE BEBA ČEKALA KOD KUĆE: Beograđanka prošla kroz PAKAO zbog greške službenice sa šaltera!

Odeljenje za kontrolu zakonitosti u radu Policijske uprave za grad Beograd, nakon obavljenih provera, utvrdilo je da je u ovom slučaju propust napravio službenik Policijske stanice Zemun prilikom registracije vozila, koji je tokom popunjavanja elekstronskog obrasca za produženje registracije propustio da unese validan rok trajanja registracije.

ANA DOBILA IZVINJENJE POLICIJE: Ministar najavio kaznu za odgovorne zbog kojih je BEOGRAĐANKA PROŠLA KROZ PAKAO

U postupku je utvrđeno da su pripadnici saobraćajne policije postpuili u skladu sa zakonom i da u njihovom radu nije bilo propusta.

Sugrađanki A. R. 21. decembra 2015. godine, odmah nakon utvređene greške, odštampana je tehnički ispravna registraciona nalepnica i izdato uverenje o validnosti registracije vozila, nakon čega su joj vraćene privremeno oduzete tablice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    22. decembar 2015 | 17:29

    Posle j*b**a nema kajanja !

  • Cazorla

    22. decembar 2015 | 17:42

    I sta ce biti sada?Zena ne treba da plati kaznu,stopirajte kaznu.Posto je policija pogresila nema veze nikome nista,a da je ona pogresila onda mora da se plati.

  • Milica

    22. decembar 2015 | 18:32

    Auuu koja halabuka oko nalepnice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA