• 11

DISCIPLINSKI POSTUPAK ZBOG PROPUSTA: Pronađen krivac zbog kojeg je PORODILJA ISKLJUČENA IZ SAOBRAĆAJA

U postupku je utvrđeno da su pripadnici saobraćajne policije postpuili u skladu sa zakonom i da u njihovom radu nije bilo propusta

  • 11

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pokreće postupak za utvrđivanje disciplinskih odgovornosti službenika Policijske stanice Zemun, čijim propustom je došlo do isključivanja vozila Beograđanka A. R. iz saobraćaja, jer je na nalepnici pisalo da je registracija njenog automobila istekla.
PLAKALA SAM DOK ME JE BEBA ČEKALA KOD KUĆE: Beograđanka prošla kroz PAKAO zbog greške službenice sa šaltera!

Odeljenje za kontrolu zakonitosti u radu Policijske uprave za grad Beograd, nakon obavljenih provera, utvrdilo je da je u ovom slučaju propust napravio službenik Policijske stanice Zemun prilikom registracije vozila, koji je tokom popunjavanja elekstronskog obrasca za produženje registracije propustio da unese validan rok trajanja registracije.
ANA DOBILA IZVINJENJE POLICIJE: Ministar najavio kaznu za odgovorne zbog kojih je BEOGRAĐANKA PROŠLA KROZ PAKAO
U postupku je utvrđeno da su pripadnici saobraćajne policije postpuili u skladu sa zakonom i da u njihovom radu nije bilo propusta.
Sugrađanki A. R. 21. decembra 2015. godine, odmah nakon utvređene greške, odštampana je tehnički ispravna registraciona nalepnica i izdato uverenje o validnosti registracije vozila, nakon čega su joj vraćene privremeno oduzete tablice.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    otidite u stari grad da registrujete kola!!!! tamo ima radnica na salteru stalno se svadja,preti sa policijom citiram. je!! znas li. ti gde se nalazis olos od žene strasno:(

  • Ccc

    PA i mi smo ljudi...

  • Hesler

    Bitno je sta pise na saobracajnoj dozvoli,kako se nisu setili?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima