OVO JE NAJLEPŠA PREDSTAVA U 2015. GODINI: Zbog nje će neka DECA prestati da plaču! (FOTO) (VIDEO)

- Zaposleni u našim preduzećima kao i svi drugi koji su došli na predstavu, ostavljaju svoje dobrovoljne priloge od kojih će biti kupljene određene stvari koje su potrebne deci u Zvečanskoj ulici - rekao je gradski menadžer Goran Vesić

  • 1

U Sportsko-rekreativnom centru "Pionirski grad" u 13 časova održana je humanitarna predstava "Uspavana lepotica". Prihod ostvaren kupovinom karata po ceni od 500 dinara biće doniran Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

SVAKA ČAST: Na donatorskoj večeri prikupljeno 100.000 evra za najugroženije mališane!

Ovom humanitarnom događaju prisustvovao je gradski menadžer Beograda Goran Vesić, kao i članovi gradskog veća Aleksandar Marković i Dragomir Petronijević, predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević, predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić i mnogi drugi.

- Zaposleni u našim preduzećima kao i svi drugi koji su došli na predstavu, ostavljaju svoje dobrovoljne priloge od kojih će biti kupljene određene stvari koje su potrebne deci u Zvečanskoj ulici - rekao je Vesić.

Kako je ocenio, to je lep primer kako javna preduzeća mogu da budu deo društvenog života i da, zajedno sa svojim zaposlenima, učestvuju u humanitarnim aktivnostima za pomoć najmlađima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U tom smislu zaista sam ponosan na naša preduzeća i direktore koji su ovo organizovali, kao i na naše zaposlene koji su se zaista odazvali ovoj humanitarnoj akciji - istakao je gradski menadžer.

Uz predstavu "Uspavana lepotica" koju su izveli najmlađi glumci Dečje škole glume Snežane i Nenada Nenadovića nastupio je i hor "Čarolija".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prisutnima s eobratio i naš poznati pesnik Ljubivoje Ršumović koji se zahvalio svima na humanosti i dodao da su deca naše najveće bogatstvo.

- Moram da kažem nešto o pravima i obavezama dece, zato što i sam na neki način vodim računa o njihovim pravima. Deca imaju prava da budu nemirna, ali takođe imaju obavezu da budu mirna. Možda to zvuči malo kontradiktorno, ali u suštini je sve u dogovoru između roditelja i dece - rekao je Ršumović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Deca iz Zvečanske su dobila novogodišnje paketiće, donaciju gradskih preduzeća, a predstavnicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske uručena su novačana sredstva prikupljena od kupovine ulaznica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pitagora

    23. decembar 2015 | 19:43

    Lepo,nema šta! Ali bilo je lepo i u Subotici,gde je "Simens"podelio 700 paketića deci svojih radnika !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA