DIREKTOR VAJBERA U BEOGRADU: Evo sa kim je proveo dan i šta je radio (FOTO)

- Grad Beograd je jedina lokalna samouprava u ovom delu Evrope koja je počela da koristi uslugu "Viber public chats" koja, već ima 4.500 korisnika - istakao je Siniša Mali

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ugostio je danas direktora kompanije "Viber" za ceo svet Majkla Šmilova da bi, potom odigrali utakmicu sa najmlađim hokejašima Partizana na otvorenom klizalištu koje je, u okviru manifestacije "Beogradska zima", otvoreno na Trgu Nikole Pašića.

"BEOGRADSKI ČITAČ" JE NOVA DUŠA BEOGRADA: Otkriven spomenik u Čuburskom parku! (FOTO)

Mali je istakao da je tema sastanka, u Skupštini grada, bila kako da se srpska prestonica uključi u nove tehnologije i komunikaciju s građanima.

- Grad Beograd je jedina lokalna samouprava u ovom delu Evrope koja je počela da koristi uslugu "Viber public chats" koja, već ima 4.500 korisnika. S njima Grad Beograd direktno komunicira oko događaja koji su važni za njih i ostale građane glavnog grada - ukazao je gradonačelnik.

On je podsetio da Grad Beograd koristi Fejsbuk i Instagram kao sredstva komunikacije sa građanima prestonice, kao i druge načine savremenog komuniciranja.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Naš cilj je da se upravo "Viber" koristi u što većem obimu, jer je reč o besplatnoj usluzi koju trenutno koristi 2,6 miliona građana u Srbiji. Takođe, cilj nam je da postojeći sistem poboljšamo kako bi još efikasnije bili u kontanku sa Beograđanima - naveo je Mali.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Šmilov se zahavalio gradonačelniku na gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo jer Grad Beograd koristiti usluge "Viber-a".

Događaju su, pored velikog broja građana, prisustvovali i sekretarka za privredu Grada Beograda Tijana Maljković i direktor Beokom - servisa Darko Glavaš.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA