NATAŠA KOVAČEVIĆ DOBILA STAN NA KORIŠĆENJE: Opština Voždovac obeležila godinu uspešnog poslovanja! (VIDEO)

- Kao istinski predstavnici političke volje Voždovčana, sa velikom obavezom i moralnom odgovornošću prema građanima i premijeru Aleksandru Vučiću, potrudili smo se da ispoštujemo principe domaćinskog poslovanja - istakao je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić

  • 7

Na godišnjoj konferenciji za novinare, predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić predstavio je postignute rezultate rada opštinskog rukovodstva u protekle dve godine, brojne projekte i sve što je urađeno u proteklom periodu, zahvaljujući čemu Voždovac postaje lepše mesto za život.

- Kao istinski predstavnici političke volje Voždovčana, sa velikom obavezom i moralnom odgovornošću prema građanima i premijeru Aleksandru Vučiću, potrudili smo se da ispoštujemo principe domaćinskog poslovanja, radeći na što kvalitetnijem pružanju usluga svakom našem stanovniku i poboljšanju uslova za život i rad, a privrednicima za perspektivan i dinamičan razvoj. Realizovali smo u protekle dve godine i započeli brojne kapitalne projekte iz oblasti saobraćaja, komunalne infrastrukture, školstva, zdravstva... - rekao je Savić i nastavio:

Opština Voždovac, Natasa Kovačević, Aleksandar Savić

- Projekte od vitalne važnosti za naš Voždovac. Projekte o kojima prethodne vlasti nisu ni razmišljale. A mi nećemo prestati da radimo sve dok ne realizujemo započeto i ne ostvarimo zamišljeno. Da bismo realizovali započeto i ostvarili zamišljeno, potrebna nam je pomoć i podrška Voždovčana, potrebno je da budemo tim koji ide napred. Zajedno sa građanima rešićemo problem vodosnabdevanja u celom Ripnju i završićemo izgradnju novog Kumodraškog kolektora. Zajedno sa građanima izgradićemo Jelezovački kolektor. Zajedno sa građanima rešićemo problem kanalizacije u svim podavalskim naseljima.

On je najavio da će se zajedno sa građanima asfaltirati 50 ulica u godini koja dolazi.

- Nastavićemo se putem odlučnim koracima, sa jednim i jedinim ciljem – da se našoj deci, našoj mladosti, generacijama koje dolaze, onima za koje živimo i za koje stvaramo  stvori pristojan život i obezbedi blagostanje - rekao je.

Opština Voždovac, Natasa Kovačević, Aleksandar Savić

Nakon predstavljanja rezultata predsednik Opštine uručio je košarkašici Nataši Kovačević Povelju zaslužnom građaninu opštine Voždovac za 2015. godinu – za nesavladiv sportski duh, za primer mladim ljudima da se upornošću, voljom i nadom mogu prevazići i najteže situacije, zbog pokazane vere u nepobediv duh koji vodi životne pobednike. Nataši, koja se i posle preživljene nesreće vratila na parket i zaigrala ponovo u "Zvezdi“.

Kao iznenađenje za kraj ovoj zaslužnoj sportistkinji Aleksandar Savić uručio je i Odluku o dodeli stana opštine Voždovac na korišćenje (u trajanju od pet godina, sa mogućnošću otkupa).

Opština Voždovac, Natasa Kovačević, Aleksandar Savić

Nataša se, dirnuta pažnjom, zahvalila predsedniku i celom opštinskom rukovodstvu, rekavši da pozitivizam može da pobedi sve, kao i da je presrećna ukoliko uspe da svojim primerom postane uzor mlađim generacijama.

Predsednik Savić na kraju se zahvalio medijima na izuzetnoj saradnji sa opštinom Voždovac tokom prethodne dve godine i izrazio nadu da se ista nastavi i ubuduće.

Pogledajte kako je Nataša reagovala na dodelu povelje i davanje stana na korišćenje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimentije

    30. decembar 2015 | 17:20

    Sramota. Zasto pominje Vucica. Istupa li ovaj kao predsednik opstine ili pulen stranke?

  • Ludi Milojko

    30. decembar 2015 | 17:31

    Ok...svaka cast na svemu devojko,ali ima i drugih sportista i sportistkinja sa invaliditetom...mogao bi i neko od njih neku sitnicu da dobije.

  • Sss

    1. januar 2016 | 13:45

    Ova izgleda jedina sa invaliditetom, sve njoj i samo njoj, da li ima jos neko da nesto dobije, ima mnogo sportista sa potrebama, kao i porodica bez krova nad glavom, ali ova im je dobra za slikanje i marketing!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA