Ovo je čovek koji je pokušao da spasi život nesrećno nastradalom vozaču kamiona! (FOTO)

Vozač dizaličar Mića Vasić našao se na mestu nesreće do koje je došlo zbog sudara dva kamiona i ponudio se predstavnicima policije da svojom dizalicom izvuče kabinu iz Save i time pomogne u spasavanju

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali primio je danas u Starom dvoru radnika JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Miću Vasića, koji je pre dva dana učestvovao u spasavanju prilikom pada kabine kamiona sa vozačem na Ostružničkom mostu.

UTOPIO SE KAMIONDŽIJA: Prvi rezultati obdukcije nesreće kod Ostružničkog mosta

Vozač dizaličar Mića Vasić našao se na mestu nesreće do koje je došlo zbog sudara dva kamiona i ponudio se predstavnicima policije da svojom dizalicom izvuče kabinu iz Save i time pomogne u spasavanju.

JAUCI I SUZE NAJMILIJIH ODZVANJAJU ULICOM: Preminuli vozač kamiona imao tužnu i tešku životnu priču!

Gradonačelnik je pozdravio gest radnika koji već 20 godina radi u ovom javnom preduzeću Grada Beograda i istakao da njegov primer može da posluži kao motivacija i drugim zaposlenim radnicima u komunalnom sistemu grada.

(VIDEO) SPASAVANJE VOZAČA KAMIONA IZ REKE: Drama posle sudara na Ostružničkom mostu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Mi smo ponosni na naše radnike u svim javnim komunalnim preduzećima, a posebno na one koji hrabro i predano rade svoj posao i ponekad se zlažu rizičnim posebno na one koji hrabro i predano rade svoj posao i ponekad se izlažu rizičnim situacijama. Vasić je svojevoljno ponudio pomoć i ostao na licu mesta dugo nakon završetka radnog vremena. Odlučili smo da ga nagadaimo promocijom u preduzeću, malom novčanom naknadom u skladu sa mogućnostima i sa sedam dana odmora u odmaralištu preduzeća u Vrnjačkoj Banji. Nije to jedini primer požrtvovanosti naših radnika. ali rešili smo da ga nagradmo, jer daje lep primer i podsticaj i drugima - rekao je gradonačelnik.

On je istakao da su na ovom poslu bili angažovani i radnici drugih komunalnih preduzeća, kao što su "Gradska čistoća" i "Beograd-put".

- Na nama je da učinio sve da komunalni sistem dobro funkcioniše i da nagradimo one koji ga unapređuju, kao i da promovišemo te pojedince - rekao je Siniša Mali poželevši Mići Vasiću mnogo sreće u daljem radu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA