Gradsko stambeno postalo jedino javno preduzeće sa 5 ISO sertifikata

Ovime je demonstrirana opredeljenost preduzeća da svoje poslovanje stalno usaglašava sa najboljom poslovnom praksom u pogledu unifikacije poslovnih procesa, menadžmenta rizicima poslovanja, menadžmenta internim i eksternim IT uslugama

  • 3

Javnom preduzeću "Gradsko stambeno", Beograd dana 04. februara 2016. akreditovana sertifikaciona kuća "LL-C Certification" iz Praga i njen zastupnik i predstavnik za teritoriju Srbije, svečano je uručila sertifikate za uspostavljeni integrisani menadžment sistem po zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001, ISO/IEC 27001, ISO 14001, OHSAS 18001 i ISO/IEC 20000-1.

PROŠIRENJE ULICE TOŠIN BUNAR: Radovi će biti gotovi do kraja aprila (FOTO)

Ovime je demonstrirana opredeljenost preduzeća da svoje poslovanje stalno usaglašava sa najboljom poslovnom praksom u pogledu unifikacije poslovnih procesa, menadžmenta rizicima poslovanja, menadžmenta internim i eksternim IT uslugama i odgovornom odnosu prema životnoj sredini i bezbednosti i zdravlju.

(VIDEO) ZAGONETNA TABLA NA ARAPSKOM NA LASTINOJ STANICI: Niko ne zna šta na njoj piše!

Takođe, Republička unija potrošača, na osnovu provere usaglašenosti sa međunarodnim standardom ISO 10002 uručila je Mišljenje o implementaciji najbolje prakse i zakonskih zahteva sa prigovorima korisnika usluga.

Standardizovanjem svog poslovanja JP Gradsko stambeno postaje prvo javno preduzeće koje svojim društveno odgovornim poslovanjem postavlja za glavni cilj ispunjenje zahteva svih zainteresovanih strana. U središtu poslovanja su korisnici usluga, kao potrošači, preduzeće postaje predstavnik potrošača u firmama dobavljača, i svim poslovnim partnerima postavlja nove neophodne zahteve za uspešnu poslovnu saradnju.

Ovakvom vizijom svog poslovanja JP Gradsko stambeno preuzima vodeću ulogu na tržištu u okruženju, u oblasti održavanja stambenih zgrada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    5. februar 2016 | 18:34

    Boze... (Ja nikako, da shvatim, da zivim, u najboljem, od svih - svetova.)...

  • ATIMUS

    6. februar 2016 | 09:49

    Kod mene zivi penzionisani policajac u uzurpiranom podkrovkju vec skoro trideset godina a da neplaca stambeno .....prijavljivao sam ali bezuspesno trazili su od mene broj jkb njevove lucne karte....ja sam rekao da nemam njegovu licnu kartu i da neznam bitne podatke sem imena i prezimena ....rekli su mi iz stambenog ....onda nista mi smo bespomocni.....Neko ko gleda sa strane moze mu se oteti zakljucak da takve drzave treba ukinuti

  • Kiza

    5. februar 2016 | 20:21

    A čemu oni tačno služe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA