NAJPLEMENITIJI BEOGRAĐANIN U 2015. GODINI: Evo kako je on pomogao izgladneloj i pokisloj deci

- Prevozimo porodice s decom pre svega. Samo želimo da ih smestimo na suvo - poručio je on u septembru prošle godine kada su u Beogradu padale jake kiše, zbog čega su migranti i njihova deca danima bili mokri

  • 4

U septembru prošle godine, jedan Beograđanin se izdvojio po svom plemenitom i humanom delu. Naime, on je organizovao smeštaj i prevoz migranata na Dorćolu kako ne bi sedeli po kiši i hladnom vremenu u parku kod Autobuske stanice.

- Prevozimo porodice s decom pre svega. Samo želimo da ih smestimo na suvo. Nisam ja taj koji je obezbedio smeštaj, već samo pomažem u organizaciji rekao je ovaj plemeniti Beograđanin, koji nije želeo da otkriva lokaciju kako ne bi imao nekih problema, ali je rekao da je smeštaj kapaciteta za oko 100 ljudi.

On je s prijateljima deo parka u jednom momentu bio ispraznio.

- Želim da naglasim i da je odziv ljudi koji su  hteli da pomognu tako što su došli sa svojim autom zaista veliki - poručio je on u septembru prošle godine i izazvao poštovanje velikog broja, kako migranata, tako i svojih sugrađana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Њихов тата

    17. februar 2016 | 10:25

    Баш се један родитељ јуче срдачно захвалио кад је ножем напао радницу телефонске компаније и два полицајца ,

  • S.C.

    17. februar 2016 | 11:14

    Poceli su u drugim zemljama samo kriminal. Napolje sto neidu kod svojih muslimana. Tako smo navukli siptare koji su bili jadno pa sta imamo od njih.

  • Neutralan

    17. februar 2016 | 11:40

    U svakom narodu ima losi ljudi...svi mi na ovoj zemaljskoj kugli smo rodjeni kao gresnici,upravo iz tog razloga treba da se svako od nas dokaze da se pokajao a to jedino moze upravo DOBRIM DELIMA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA