NA KROVU OVE BEOGRADSKE ZGRADE JE - BIOSKOP: A šta vas tek čeka unutra... (FOTO)

Oko 500 žitelja sa ponosom govore da žive u Bulevaru despota Stefana 68b

  • 5

Višespratnica u Bulevaru despota Stefana 68B jedinstven je primer izuzetne komšijske sloge, saradnje i poštovanja. Kvadrat stana u ovom objektu je 300 evra skuplji nego u susednom soliteru.

OVO JE NAJLEPŠA ZGRADA U BEOGRADU: Na ulazu vas čekaju NASMEJANI JURIJ GAGARIN i digitalni časovnik! (FOTO) (VIDEO)

Ovde se ulazi na otisak prsta, zidovi su moderno okrečeni, a unutar objekta se nalaze biblioteka, prostorija za druženje, a na krovu solitera - bioskop, prenose "Večernje novosti".

Hodnici čisti i osvetljeni led sijalicama, zidove krase slike, liftovi kao da su tek izašli iz fabrike, a sva dešavanja u neboderu mogu u stanovima da se prate preko video-nadzora. U slučaju nestanka struje, imaju i agregat.

U Beogradu postoji takva zgrada. Oko 500 žitelja sa ponosom govore da žive u Bulevaru despota Stefana 68b. Iako mnogobrojan, komšiluk je složan.

Pre tri godine, vlasnici 156 stanova dobili su prestižnu nagradu "Gradskog stambenog" da imaju najlepši ulaz u prestonici. Juče ih je posetio i gradski menadžer Goran Vesić, koji je ovaj soliter uzeo kao primer kako treba da budu uređene sve zgrade.

Foto: Novosti.rs Foto: Novosti.rs

- Zakon o stanovanju koji je inicirao grad Beograd predviđa obaveznost organizovanja skupštine stanara, uvođenje upravnika zgrada, a onima koji to ne urade lokalna samouprava će dodeliti prinudnog upravnika - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    19. februar 2016 | 13:56

    Treba da se uci na ovom primeru. Sva zavisi od ljudi I dobre organizacije.

  • Marko

    19. februar 2016 | 14:07

    Sve je to super, ali ja bi samo izbacio kamere, to urusava privatnost svakog ponaosob. Znači udješ u lift, počačkaš nos i vidi te cela zgrada, nedaj bože da počaĉkaš još nešto. Mi imamo na Vidikovcu isto kamere po celoj zgradi i pravo da vam kažem da mi dodje da padobranom izlazim sa 14 sprata svoje zgrade. Da se razumemo nisam za žvrljanje itd. Onaj ko to radi taj ce to i pored kamere uraditi!

  • Messi

    19. februar 2016 | 14:16

    Stepenice iz filma "Zikina zenidba "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA