CEO LAZAREVAC SE SMEJE: Evo kako je jedan čovek oduševio čitavu opštinu (FOTO)

Nepoznata osoba je na drvetu okačila papir na kojem piše: "Uzmi smajlija i daj ga nekome ko ti izgleda kao da je tužan"

  • 2

Nažalost, danas živimo u dobu u kojem malo vremena imamo pre svega za nas same, pa onda i za ljude koji se nalaze u našoj okolini, pa smo često nesrećni, a oko nas je sve manje nasmejanih lica vidimo.

NEĆETE VEROVATI koja je to sitnica dovoljna da postanemo srećniji nego ikada pre!

Činjenica je da nije sve crno i da život nije obojen samo tamnim nijansama, ali nije retka pojava da je neko zbog napredovanja u poslovnoj karijeri, ili zbog nečeg drugog, potpuno zapostavio svoj privatan život.

Nećete verovati koliko su smeh i orgazam slični!

Kako bi prestao oko sebe samo da viđa ozbiljna lica bez imalo topline, jedan Lazarevčanin je odlučio da izmami osmeh svakom prolazniku, ali i da pomogne da se taj osećaj prenese i na druge ljude.

Naime, on je na jednom drvetu okačio papir na kojem piše: "Uzmi smajlija i daj ga nekome ko ti izgleda kao da je tužan", a pri dnu papira je nacrtao smajliće i linijama označio gde ljudi treba da cepkaju.

Prolaznici očigledno nisu ostali imuni na ovaj mali "oglas", pa su iscepkali nekoliko smajlića.

Izgleda da nismo svi zaboravili da se smejemo i da je dovoljna mala sitnica koja treba da nas odvuče od raznih svakodnevnih problema, kako i bar na sekund zaboravili na njih i nasmejali se.

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    24. februar 2016 | 13:02

    Stigao mi je racun za struju u iznosu od 15000 rsd,i veoma sam tuzan jer nemam posao i ne znam kako cu da platim taj racun,da li smajli pomaze u ovom mom slucaju i da li elektrodistribucija prima smajlije?

  • liz

    24. februar 2016 | 13:16

    Ima toga svuda po Srbiji sto nas nasmeje! Ja sam licno videla prolazeci kroz Cupriju autobusom,gde je covek na tarabi svojerucno napisao: KO PROLAZI KROZ MOJ PLAC KROZ TARABE BEZ PITANJE UBIVAM LICNO NA MRTVO MESTO! I dan-danas se slatko nasmejem kad se setim toga! Sta da rade ljudi,muka ih natera!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA