PROŠLE GODINE JE SLOMIO SRCE DEVOJKAMA U SRBIJI: A sada više niko ne zna gde je, NIJE SE NI JAVIO!

Kada se njegova fotografija pojavila na društvenim mrežama, Srpkinje su potpuno "odlepile" za njim. Histerija je prestala kada je Telegraf objavio da je on viđen na graničnom prelazu Tovarnik, kako napušta Srbiju

U vrelom septembru poršle godine sve devojke iz Srbije su potpuno odlepile na društvenim mrežama kada su videle fotografiju jednog Sirijca koji im je potpuno oduzeo dah.

Nisu želele da čase ni časa, pa su odmah komentarisale, lajkovale i šerovale fotografiju, a sve u nadi kako će postati što popularnija i viđenija, jer su se nadale da će ga neko prepoznati i spojiti s njima.

On je boravio u parku kod Autobuske stanice, a na fotografiji koja je sve zaludela je bio u braon Džoj divižn "siledžijki" koja je pokazala njegovo zgodno, izvajano i preplanulo telo.

Skoro da nije postojala neka devojka koja je videla fotografiju, a da nije rekla kako bi ga primila u kuću, usvojila ili bar žalila što nema pasoš Evropske unije kako bi mu "olakšala muke".

Naravno, nisu samo devojke te koje su dobro reagovale na njega - bilo je i muzičara koji su komentarisali kako bi ga rado primili u svoj bend - da im dovede žensku publiku.

Međutim, radost koja je obuzela devojke širom Srbije ubrzo je prešla u tugu kada je Telegraf objavio da je mladić sa slike poslednji put viđen na grančnom prelazu Tovarnik u Hrvatskoj 19. septembra, a jedino što smo uspeli da saznamo je da je niskog rasta (mada ne deluje tako na fotografiji).

Na stranu histerija pripadnica lepšeg pola u Srbiji za ovim neznanim mladićem, ali ovo je bio samo još jedan dokaz da u našoj zemlji ljudi na druge ne gledaju na osnovu nacionalne ili verske pripadnosti, već isključivo na osnovu toga kakav je neko kao osoba (ili u ovom slučaju kakav je neko - "frajer"). Šalu na stranu, i ovaj primer je pokazao da su Beograd i Srbija mesto u kojem svi stanovnici planete mogu ugodno da se osećaju i da budu bez brige da će neko da ih vređa, tuče, ponižava ili napada.

Beograd i Srbija su pokazali da su grad i država velikog srca koja može da primi i pomogne svim ljudima kojima je pomoć neophodna.

Pozivamo vas da nam u komentarima kažete vaše lično mišljenje o čitavoj situaciji vezanoj za migrante.

A nepoznatog lepotana pozivamo: Ako čitaš ovo - JAVI SE, hiljade devojaka iz Srbije bi rado da imaju tvoj mejl ili fejsbuk!

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Millan

    29. februar 2016 | 15:56

    Ispadose nase devojke radodajke!!!!a I te koje su mu se nudile jadni li su im roditelji.nema mesanja!!!!

  • Niko

    29. februar 2016 | 14:57

    A sta je to na njemu pa lepo?Srbi su Srbi!!!

  • Krsta

    29. februar 2016 | 14:35

    Ma naše bi pre uzele svakog osim naših muškaraca, Toliko su naivne i lakoverne da moze svako ko nije srbin a pogotovo musliman da ih :,opcini".I zavede. Viđao sam a pogotovu u inostranstvu koliko vrede i za koga se udaju ili žive sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA