"MOJ PETAR SE NIJE PREDOZIRAO, VEĆ JE UBIJEN": Majka posle 12 godina uspela da skine ljagu s imena svog sina!

- Bilo je strašno videti krv i istraživati smrt svog deteta. Ovo je gorko-slatka pobeda, zaslužujemo da otkrijemo istinu o Petrovoj smrti - poručila je majka Suzan Šutović

  • 8

Posle 12 godina velike i teške pravne bitke, Suzan Šutović je uspela da dokaže da je njen sin Petar (24), koji je 2004. godine pronađen mrtav u svom stanu u Beogradu, zapravo ubijen.

Zvanična verzija je bila da se mladić zapravo predozirao, ali su prošle nedelje londonski islednici ove navode opovrgnuli, tako što su ustanovili da je on zapravo ubijen jer su mu "falila" dva organa, objavili su domaći i strani mediji.

Podsetimo, Petar je bio student Pravnog fakulteta u Beogradu, i jedne večeri 2004. godine, njega je cimer pronašao mrtvog u stanu.

Foto: Facebook/Susan Sutovic Foto: Facebook/Susan Sutovic

Samo dva dana kasnije, njegovo telo je u krvavoj odeći isporučeno majci koja je inače ugledni advokat u Londonu, a prema zvaničnom objašnjenju, uzrok smrti je bilo predoziranje heroinom.

Međutim, lekari u Londonu su utvrdili da je reč o nasilnoj smrti pa je ona uz pomoć udruženja "Ubijeni u inostranstvu" ponovo pokrenula istragu o sinovljevoj smrti, a na kraju je odlučila da s privatnim detektivima dođe u Srbiju i počne s prikupljanjem dokaza.

Zajedno s njima je otišla i fotografisala stan u kojem je pronađne njen sin, beležeći krvave tragove koji su svedočili o nemilosrdnoj borbi, a uz sve informacije koje je prikupila, tek joj je prošle nedelje zvanično potvrđeno u Londonu da je Petar ubijen, piše BBC.

Foto: Facebook/Susan Sutovic Foto: Facebook/Susan Sutovic

- Bilo je strašno videti krv. Mesto zločina je bilo iscenirano. Urađena je naknadno druga obdukcija kojoj je potvrđeno da Petru nedostaju srce i pankreas. Na licu i telu bile su vidljive mnogobrojne povrede - izjavila je Suzan britanskim medijima u godinama dok je tražila istinu o Petru, s pretpostavkom da je njen sin ubijen zbog trgovine organima, a sada je poručila:

- Ovo je gorko-slatka pobeda. Niko ne može da zamisli kako je majci koja istražuje smrt svog sina. Zaslužujemo da otkrijemo istinu o Petrovoj smrti.

Foto: Facebook/Susan Sutovic Foto: Facebook/Susan Sutovic

Neko je s njega skinuo krvlju isflekanu odeću i obukao mu drugu, a njegova soba nameštena je tako da izgleda kao da je umro od predoziranja, rekli su tada nezavisni stručnjaci.

(Telegraf.rs / Izvor: BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Metla ali brezova...

    3. mart 2016 | 14:00

    Da li je realno da se ovo dešava u Bg...trgovina organima??

  • ATIMUS

    3. mart 2016 | 14:24

    Ako je ova prica istinita ona zivimo u horor srbiji

  • Dobi

    3. mart 2016 | 13:56

    Kako je moglo tako da prodje,zar majka i drugi nisu videli oziljke od vadjenja organa.Ovo nema nikakvu logiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA