PORASTAO NIVO REKE KOD KULE NEBOJŠA: Izbegavajte parkiranje u blizini!

Direktor "Beogradvoda" Vladimir Batalović apelovao je na građane da izbegavaju parking kod Kule Nebojša i najavio da se nove padavine očekuju u četvrtak i petak, zbog čega će nadležne službe i dalje biti u pripravnosti

  • 2

Beogradu, vanredna odbrana od poplava je na snazi u Sopotu i Mladenovcu, kao i kod Kule Nebojša, gde je nivo reke od juče porastao za pet centimetara.

(VIDEO) EVO DOKLE JE VODA STIGLA KOD KULE NEBOJŠA: Vanredna odbrana od POPLAVE i u BEOGRADU!

Tim povodom direktor "Beogradvoda" Vladimir Batalović apelovao je na građane da izbegavaju parking kod Kule Nebojša i najavio da se nove padavine koje dolaze iz pravca Grčke i Bugarske, očekuju u četvrtak i petak, zbog čega će nadležne službe i dalje biti u pripravnosti.

Foto:printscreenTanjug Foto:printscreenTanjug

I BEOGRAD U PRIPRAVNOSTI: Vanredna odbrana kod KULE NEBOJŠA, reke u Sopotu i Mladenovcu - NADOLAZE!

Printskrin: Tanjug Printskrin: Tanjug

- U ovom trenutku nemamo nikakvih razloga za zabrinutost, iako su prognoze da će Sava u narednom periodu rasti, ali to je sasvim normalno. Ovde je najniža tačka odbrane na teritoriji grada, u stvari prolaz ispod pruge. U ovom trenutku pumpe koje su postavljene rade i prolaz je suv što je nama najbitnije. Ako se ovaj trend nastavi, a očekuje se da će se nastaviti, mi smo vanredno pripravni da zatvorimo ovaj prolaz kako bi sprečili vodu da izađe na bulevar - rekao je Batalović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA