HAOS NA MOSTARU: Obilazio saobraćajku, pokupio ga autobus! (FOTO)

U trenutku kada je pokušavao da zaobiđe mesto nesreće, iza kombija je naišao gradski autobus na liniji 37, koji nije uspeo da se zaustavi na vreme, pa je udario u vozilo otpozadi razbivši mu zadnje staklo

  • 1

Nešto oko 21 čas na Mostarskoj petlji krećući se u pravcu ka Železničkoj stanici sudarila su se dva vozila, ali tu nije bio kraj drame.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, koje nam dostavljaju čitaoci, nema povređenih, ali je policija veoma brzo izašla na lice mesta kako bi izvršila uviđaj.

ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE U STANJU PUNE PRIPRAVNOSTI: Sve je spremno za odbranu Beograda od poplava!

Dok su pripadnici MUP-a radili svoj posao, saobraćaj se odvijao otežano na toj deonici, pa je jedan beli kombi prekasno shvatio da neće moći dalje, pa je stao u mestu. U tom trenutku, iza njega je naišao gradski autobus na liniji 37, koji nije uspeo da se zaustavi na vreme, pa je udario u kombi otpozadi razbivši mu zadnje staklo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U autobusu niko nije povređen, tvrde očevici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policajci ponovo vrše uviđaj a saobraćaj se odvija izuzetno sporo, pa izbegavajte ovu deonicu i koristite alternativne pravce ukoliko vas put vodi na tu stranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. mart 2016 | 06:39

    Zato sto kulovi ne kontrolisu saobracaj. Oni su tu i to je dovoljno. Bez mozga. Kursisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA