Kada su videli NOVI MODEL RENAULT MEGAN i poznati ostali BEZ TEKSTA! (FOTO)

Brojni predstavnici medija, prijatelji kompanije, ali i poznate ličnosti među kojima su bili voditeljka Suzana Mančić, pasionirani ljubitelj automobila Andrej Kulundžić, uživali su u spektakularnoj večeri i među prvima imali priliku da se upoznaju sa najnovijim članom Renault porodice

  • 4

Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Renault predstavila je premijerno u svom prodajnom salonu, prvi Renault Store koncept u Srbiji, čija je implementacija planirana na još 10 lokacija.

Na nesvakidašnji način predstavljen je i novi model kompanije Renault, reč je o novoj, bogatije opremljenoj verziji Megan automobila.

Foto: Promo Foto: Promo

Brojni predstavnici medija, prijatelji kompanije, ali i poznate ličnosti među kojima su bili voditeljka Suzana Mančić, pasionirani ljubitelj automobila Andrej Kulundžić, uživali su u spektakularnoj večeri i među prvima imali priliku da se upoznaju sa najnovijim članom Renault porodice. Novi Megan je u salon stigao kao posebni gost iznenađenja, u društvu glumice Anđelke Prpić, i istog trenutka svojom pojavom oduševio sve prisutne.

Foto: Promo Foto: Promo

- Renault Store donosi potpuno novo iskustvo za kupca, podržano Renault Road-om kao centralnim delom salona, mestom gde kupac može da se opusti uz internet surfovanje i ispijanje kafe, posebnim zonama “Aktuelno” i “Passion” gde je naglasak na novim modelima, odnosno modelima koji bude strast crvenom bojom zaštićenom od strane Renault-a. AK Kompresor porodici pridružio se i novi Renault Megan, predstavljen u septembru na Frankfurtskom salonu automobila, model koji krase dinamične, pažljivo oblikovane linije. Opremljen je jedinstvenim paketom tehnologija koje se obično nalaze u automobilima iz višeg segmenta. Njegove vozne osobine su među najboljima u klasi, a široka paleta motora ispuniće potrebe svih tipova vozača - izjavio je Vladimir Jeremić, marketing menadžer Renaulta za Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    18. mart 2016 | 15:43

    Kanta

  • Genius

    17. mart 2016 | 23:51

    Da imam 600€ platu odmah bih podigao kredit da kupim ovog lepotana. Jer za ove pare boljeg auta nema. Ali radim za 290€ i moram da se zadovoljim meganom 2.

  • Vlada

    19. mart 2016 | 22:27

    To se baba Suzana odusevila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA