POJAČANA BEZBEDNOST NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Na svakom terminalu po tri rendgena i detektorska vrata!

Hitne mere će biti preduzete, tako da će na svaki ulaz u terminale biti postavljena kontradiverziona kontrola

  • 3

Na aerodromu "Nikola Tesla" će biti uvedene mere za povećanje bezbednosti i na svakom ulazu u terminale biće postavljena kontradiverziona kontrola, rekao je v.d. generalnog direktora aerodroma Saša Vlaisavljević.

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Ekstremisti za bombe zakačili eksere kako bi UBILI što više ljudi (FOTO) (LIVESTREAM)

- Hitne mere će biti preduzete, tako da će na svaki ulaz u terminale biti postavljena kontradiverziona kontrola - po tri rendgena i metal detektorska vrata. To znači da će samo dva ulaza u zgradu aerodroma u narednom periodu biti otvorena, a ostali će biti zatvoreni - rekao je Vlaisavljević.

OVO JE PRVA FOTOGRAFIJA TERORISTA IZ BRISELA: Oni su osumnjičeni da su razneli ljude na aerodromu! (FOTO)

On je rekao da aerodrom, zajedno sa ostalim službama, počev od MUP-a, najviše i ulaže u bezbednost, a ove godine će u te svrhe uložiti više od milijardu dinara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- U ovom trenutku mogu da se samo izvinim našim putnicima jer će u narednom periodu - danima, nedeljama i mesecima, proces i tehnologija prihvata i oprema putnika biti usporena - naveo je on i dodao da je bezbednost putnika na prvom mestu.

Dva putnika iz Srbije lakše povređena u terorističkom napadu u Briselu! (VIDEO)

Prvi čovek aerodroma napominje da će se kontrolisati svi koji ulaze na terminale, ali da će se u "špicevima" to raditi na drugačiji način nego u ostalim satima.

- Operatori na rendgenima i metaldetektoskim vratima su pojačali svoju budnost, pojačali smo smene, patrolnu aktivnost ispred same zgrade aeodroma - pojašnjava on.

Kako kaže, u stalnoj su komunikaciji sa MUP-om koji, takođe, pojačava svoje mere.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA