70 POLICAJACA DOSTUPNO 24 ČASA: Otvorena nova ispostava Komunalne policije na Novom Beogradu!

Ona broji 70 policajaca, koji će biti biti bliži građanima Novog Beograda, Surčina, Obrenovca i Zemuna

  • 2
Siniša Mali, Komunalna Policija Foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas novu ispostavu Komunalne policije na Novom Beogradu, gde će građanima svakog dana, 24 sata dnevno, biti dostupno 70 komunalnih policajaca.

DA LI ĆE SE KONAČNO STATI NA PUT DIVLJIM TAKSISTIMA? Komunalna policija otvorila ispostavu na Aerodromu "Nikola Tesla"

Otvaranju su prisustvovali zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i načelnica Gradske uprave Grada Beograda Sandra Pantelić.

Prema rečima Siniše Malog, otvaranje ove ispostave znači da će Komunalna policija biti bliža građanima Novog Beograda, Surčina, Obrenovca i Zemuna.

– Nakon ispostave na Aerodromu „Nikoa Tesla”, danas otvaramo prostorije na Novom Beogradu, otvorićemo jednu na Paliluli i nastojaćemo da pokrijemo što veći broj opština kako bi moglo da se reaguje brže, efikasnije, bolje. Komunana policija je primila tokom prošle godine više od 15 hiljada prijava građana i na njih je reagovala – rekao je Mali.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

On je komunalnim policajcima poručio da budu primer dobre službe, primer grada Beograda i da rešavaju probleme građana zajedno sa njima, ali i da budu strogi, koliko je potrebno, kako bi se uspostavio komunalni red.

– Izmenama Zakona o Komunalnoj policiji, čije nas usvajanje očekuje u Skupštini Srbije nakon izbora, imaćemo i veći broj komunalnih policajaca i neke druge izmene koje će Komunalnoj policiji dati mogućnost da bude brža i efikasnija – rekao je gradonačelnik, dodavši da će grad obezbediti svu neophodnu opremu za efikasan rad komunalnih policajaca.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Načelnik Komunalne policije Nikola Ristić naglasio je da je veoma važno da Komunalna policija, kao jedna velika organizaciona jedinica koja pomaže gradu i građanima, bude raspoređena na sve opštine u gradu, jer će se tako brže i efikasnije odazivati na sve njihove pozive.

Ova ispostava broji 70 policajaca i sa tim brojem pokrivamo Novi Beograd, opštinu koja je mnogoljudna i veoma zahtevna, ali i opštinu Zemun, Surčin i Obrenovac. U narednom periodu trudićemo se da otvorimo nove ispostave i u drugim delovima grada kako bismo bili što bolji servis građanima – rekao je Ristić, naglasivši da otvaranje ove ispostave pokazuje rešenost da se rešavaju svi problemi građana rešavaju i da im se uvek izađe u susret.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tb87

    30. mart 2016 | 16:30

    Bespotrebno trosenje drzavnih sretstava..

  • Raspucin

    30. mart 2016 | 19:16

    Ovi ništa al nista ne rade, voze dobra kola, opremu ko saj imaju sem oružja al kako su krenuli i to će dobiti, ne izlaze na intervencije bez policije, a samo im broj povećavaju nema neke logike,al kao i sve u našoj Srbiji, jednom rečju bus plus policija jer jedino to i rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA