Savić: Ujedinjeni do kvalitetnijih uslova za život i bolje budućnosti (FOTO)

Član Glavnog odbora SNS i predsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac Aleksandar Savić obišao je danas radove na postavljanju rasvete u Torlačkoj šumi u Kumodražu, Brdskoj ulici kod Spomen parka Jajinci i radove na asfaltiranju Ulice Perice Milovanovića u Rakovica selu

  • 1

- Na inicijativu građana i Mesnog odbora SNS Kumodraž, mi smo pokrenuli postupak osvetljenja trim staze u Torlačkoj šumi, koju koriste brojni građani, deca i sportisti Kluba „Torlak“. Radovi obuhvataju postavljanje 12 stubova javne led rasvete u dužini od 500 m, tako da će sugrađani koji koriste trim stazu u večernjim satima biti mnogo bezbedniji nego do sada.

Foto: Promo Foto: Promo

- U cilju veće sigurnosti naše dece, sportista i svih izletnika, mi ćemo, pored ove šume, osvetliti i put kroz Spomen park Jajinci, gde su takođe radovi u toku - rekao je Aleksandar Savić.

Foto: Promo Foto: Promo

On je dodao da su prethodnih dana osvetljene i ulice Bojana Stupice, Jovana Milovanovića, Žarka Savića i Milošev potok - levi krak u Rakovica selu, a sa četiri stuba led rasvete i reflektorom, osvetljena je i porta crkve u Kumodražu, gde se nalazi dečji parkić, u kojem će se od sada bezbedno igrati sva deca iz kraja.

Foto: Promo Foto: Promo

Okupljeni građani koji često zajedno sa decom šetaju Torlačkim parkom i sportisti koji koriste trim stazu za sport i rekreaciju, izrazili su zahvalnost predsedniku Aleksandru Saviću i njegovim saradnicima što su pomogli da se ovo mesto konačno osvetli i bude bezbednije i noću.

Foto: Promo Foto: Promo

U MZ „Rakovica selo“ danas je asfaltirana Ulica Perice Ivanovića u dužini od 320 metara.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukupno 48 ulica, sa oko 20 km nekategorisanih puteva, ovih dana se asfaltira u voždovačkim podavalskim naseljima. Plan je da se do 18. aprila završi asfaltiranje svih tih ulica, a za sledeću godinu je u planu još 50 ulica. Ove godine izdvojena su finansijska sredstva za snimanje svih nekategorisanih puteva na teritoriji opštine Voždovac, a na osnovu tih podataka koje budemo dobili pristupiće se radovima na asfaltiranju - rekao je Aleksandar Savić građanima koji su bili prezadovoljni što svojom ulicom Perice Ivanovića više neće ići kroz blato.

Foto: Promo Foto: Promo

Savić je okupljene građane pozvao da 24. aprila 2016. godine izađu na izbore i daju podršku izbornoj listi Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje, jer samo zajedničkim snagama i ujedinjeni možemo da obezbedimo kvalitetnije uslove za život i bolju budućnost svih građana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA