Probali smo pasulj "Prle i Tihi" u "Korčaginu", i jeli za originalnim separeom iz Plavog voza (FOTO) (VIDEO)

Pored enterijera koji obiluje štafetama, knjigama, slikama stare Juge, ova kafana gaji tradiciju na najznačajnije praznike koji su se slavili u komunizmu. Tako se svake godine obeležava i 25. maj kada se na meniju mogu naći vojnički pasulj "Prle i Tihi"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika brana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stanka

    08. april 2016 | 19:45

    Ja sam jedan od akcijasa, zadnja mi bila Sisak 81 "bratska brigada" Beograd. Glasam za radne akcije i pokretanje ove ucmale i apaticne omladine. Mi smo krivi , nisu deca, mi smo od njih napravili ovo sto jesu - zasto kukamo? Radimo za njih, ucimo, zaposljavamo ih sve preko veza pa nam sada krivo sto nisu drugaciji. Omladina je divna.

  • ming

    08. april 2016 | 05:51

    Ucesnik sam radnih akcija " 72- 80 " godine . Druga lepsa i opustenija vremena . Druzenje , rad , zabava, mladi ljudi na jednom mestu [ na stotine ] Ljubavi, .... Ucili smo se kroz rad i druzenje , postovanju starijih , vrednih , pametnih i naravno produbljivanju duha zajednistva i ljubavi prema Yugi . Svako od nas je bio svestan da je svakodnevno uradio nesto korisno za svoj narod . Ucili smo se zivotu uz mladalacku slobodu i leprsavost . Siguran sam da bi i danasnja deca-omladina to prihvatila . Bio je to uvek najjeftiniji i najlepsi odmor-raspust bez roditeljske kontrole , ali uz veliku kontrolu starijih akcijasa nad nama gusterima

  • brana

    07. april 2016 | 21:19

    Bez droge i alkohola,tesko...Sa tim,tesko...A da je potrebno,i te kako da jeste jer ovi danasnji omladinci paraziti koji cekaju mamine i tatine plate i babine i dedine penzije da bi kad ustanu u 3 popodne glumili frajere na"kafici"neko mora da pokrene!Ukidanje obaveznog vojnog roka od godinu dana je bila smrtna presuda za Srpsku omladinu i Srpsku buducnost jer od tada do danas ne mozemo nadoknaditi gubitak muskaraca u tolikom broju generacija koje su prosle bez vojnog roka.Akcija je zdrava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA