LJUDI SU ČEKALI 20 GODINA NA OVO: U Sremčici izgrađeno šetalište koje spaja naselje sa Ibarskom magistralom (FOTO)

Radovi su koštali 27 miliona dinara, a pored asfaltiranja kolovoza, izgrađen je trotoar, urađena dupla rasveta, a duž pešačke staze postavljene su klupe za odmor

  • 6

Radovi na uređenju Beogradske ulice u Sremčici, koja povezuje taj deo Čukarice sa Ibarskom magistralom, su završeni, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je to urađeno na inicijativu građana i pokazuje kako se zajedničkim radom građana i nadležnih stvari u gradu menjaju na bolje.

Radovi koji su koštali 27 miliona dinara, a pored asfaltiranja kolovoza, izgrađen je trotoar, urađena dupla rasveta, a duž pešačke staze postavljene su klupe za odmor.

Gradonačelnik Mali je istakao da su građani Sremičice više od 20 godina tražili da se deo Beogradske ulice sredi i spoji sa Ibarskom magistralom, te da je to i urađeno na njihovu inicijativu.

MALI: Srbija je postala stabilna zemlja za investicije! (FOTO)

- Građanima smo dali prelepu ulicu koja je bezbedna i sigurna i još jednom pokazali da možemo mnogo stvari u gradu da promenimo na bolje kada radimo zajedno - rekao je Mali novinarima.

On je dodao da se neće stati na tome, te da sledi sređivanje udarnih rupa u Sremčici, ali i drugim delovima grada.

 

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Mali je dodao da je prošle godine na Čukarici sređeno više od 20 kilometara puta i 10 dečjih igrališta i postavljeno više od 200 stubova javne rasvete.

Na Paliluli se gradi tržni centar vredan 80 MILIONA EVRA, a u njemu će posla biti za 1.500 ljudi

Kapitalni budžet za opštinu Čukarica ove godine iznosi oko 90 miliona dinara, dodao je Mali, ističući da će taj novac biti uložen u nova parkinga mesta, ulice, vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

- Zajedno ćemo učiniti lepšim Sremčicu, opštinu Čukaricu i ceo Beograd - rekao je Mali.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

On je zahvalio građanima, jer je, kako je rekao, sve rezultat njihove inicijative i želje da se stvari promene.

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, rekao je da je uloga grada, ipak, presudna, jer bez podrške nadležnih mnogo toga ne bi moglo da bude urađeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boro

    6. april 2016 | 21:04

    Steta sto izbori nisu svakih sedam dana...gde bi nam bio krak

  • Gaga

    6. april 2016 | 22:36

    Bas lepa lokacija za manijake koji ce presretati i napadati zene! Ja ne bih tuda sama ni u sred bela dana.....

  • ma sta rece

    6. april 2016 | 21:18

    Stanovnici Sremcice su bili ubedjeni da cekaju kanalizaciju i da im fekalije ne putuju uz glavni put. Sreca pa nam ova vest otvori oci. Ludi smo od zelje za setnjom do magistrale. Inace tu stazu koriste stanovnici Barajeva kad idu od okretnice 511 pa 1,5km peske do stanice za Barajevo. Naravno bilo bi lakse da su pomerili okretnicu do magistrale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA