POŽAR U BEOGRADU: Izgorela starica, muškarac završio na VMA

U tom požaru, koji je izbio nešto posle ponoći u Ulici Maksima Gorkog 30 u Krnjači, jedna muška osoba (54) nagutala se dima, te je zbog trovanja gasovima prevezena na toksokologiju VMA

  • 0

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala ukupno 105 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, uključujući požar u kojem je nastradala starija ženska osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U tom požaru, koji je izbio nešto pred 01.00 sat u Ulici Maksima Gorkog 30 u Krnjači, jedna muška osoba (54) nagutala se dima, te je zbog trovanja gasovima prevezena na toksokologiju VMA. Protekle noći dogodile su se i tri saobraćajne nezgode, u kojima su ukupno povređene tri osobe.

U 22.01 sati na Rakovičkom putu povređena je jedna osoba, koja je prevezena u Urgentni centar. Na reanimaciju u istu ustanovu prebačen je i 55-godišnji muškarac, koji je tešku traumu zadobio u saobraćajnoj nezgodi u 22.45 sati na Batajničkom drumu. Jedna osoba je povređena u 04.31 sati u Radničkoj ulici kod NIS-ove pume, nakon čega je, takođe, prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari, dodala je Macura. Ona je navela i da je juče zabeleženo 156 intervencija Hitne pomoći od čega 52 na javnom mestu, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA