ULOŽENO 30 MILIONA, RADOVI ZAVRŠENI U ROKU: Škola u naselju ZUCE dobila NOVU FISKULTURNU SALU (FOTO)

Nova sala ima površinu 500 metara kvadratnih, vrednost radova iznosi oko 30 miliona dinara, a koristiće je 136 učenika

  • 0

Izdvojeno odeljenje Osnovne škole "Vasa Čarapić" u naselju Zuce, koje može da se pohvali činjenicom da se u njemu više od 110 godina unazad nalazi jedna obrazovna institucija, sada napokon raspolaže i sa dugo očekivanom fiskulturnom salom.

LEPA VEST: Mališani sa oštećenim vidom dobili novu salu za fizičko! (FOTO)

Kamen temeljac za izgradnju sale postavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić 2014. godine, a danas je u prisustvu brojnih meštana svečano otvorio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

ZUCE DOBIJA KANALIZACIJU: Potpisan ugovor sa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" (FOTO)

Nova sala ima površinu 500 metara kvadratnih, vrednost radova iznosi oko 30 miliona dinara, a koristiće je 136 učenika koji će se u njoj igrati, baviti sportom i fiskulturom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Deca će imati dobru vezu sa školom, boraviće u čistim i pristojnim svlačionicama, u kojima će moći da se presvuku, da vežbaju i da imaju uslove kakve su imali šampioni u nekim drugim zemljama. Opština Voždovac je odigrala veoma važnu ulogu, Aleksandar Savić (predsednik privremenog organa gradske opštine Voždovac) je osoba koja je preuzela odgovornost 2014. godine i od tada je jedini prioritet da se na Voždovcu gradi - rekao je Stefanović i naglasio da pre svega misli na vodovod, brojne projekte, izgradnju novih sportskih hala, vrtića i škola.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored Stefanovića i Savića, svečanosti su prisustvovali član Gradskog veća Dragomir Petronijević i direktor škole Dragiša Drašković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, ovaj projekat je urađen u kampanji republičke vlade - da sve škole u zemlji imaju pristone učionice, toalete i sale, a za sada je samo na ovoj opštini rekonstruisano 15 škola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA