Zahvaljujući uštedama nabavljena nova vozila "Gradske čistoće"

Gradonačelnik je precizirao da je u kupovinu novih vozila uloženo više od devedeset miliona dinara i to iz sopstvenih sredstava preduzeća, što predstavlja pravi primer kako će se raditi i ubuduće

  • 3

Obnova voznog parka "Gradske čistoće" omogućena je ne iz kredita već zahvaljujući uštedama koje je preduzeće ostvarilo u prethodnom periodu, rekao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Ovako izgleda PRVO RECIKLAŽNO OSTRVO na Vračaru! (FOTO)

On je, zajedno sa svojim pomoćnikom Borkom Milosavljevićem i direktorom "Gradske čistoće" Miroslavom Bogdanovićem, prisustvovao primopredaji sedam novih kamiona za odnošenje kabastog otpada, upriličenoj ispred Starog dvora.

Gradonačelnik je precizirao da je u kupovinu novih vozila uloženo više od devedeset miliona dinara i to iz sopstvenih sredstava preduzeća, što predstavlja pravi primer kako će se raditi i ubuduće.

- Do kraja godine očekuje se nabavka još osamnaest kamiona za odnošenje komunalnog otpada. Od toga deset je manjih, namenjenih za čišćenje Knez Mihailove, trotoara i malih ulica, a osam velikih. Zahvaljujući novim investicijama, Beograd će biti još čistiji i lepši - poručio je Mali.

Gradonačelnik je izrazio i očekivanje da će ovaj primer slediti sva komunalna preduzeća, obnavljajući vozni park kako bi se unapredile usluge koje pružaju. Ipak, ponovio je Mali, to se neće činiti uzimanjem kredita niti novcem iz gradskog budžeta već racionalizacijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    21. april 2016 | 12:07

    Haha,o kojima ustedadama pricate,predizborne fore...

  • Nikola

    21. april 2016 | 12:10

    Kada cete primati u stalni radni odnos,omladince koji rade godinama kao omladinci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA