Usred popodnevnog špica, vozač gradskog prevoza uradio je NEDOZVOLJENU I KAŽNJIVU STVAR! (FOTO)

Vozač nije ni primetio da ga fotoreporter slika, već je opušteno telefonirao i vozio

  • 33

Gradski autobus na liniji 77, koji saobraća na relaciji Zvezdara - Bežanijska kosa, često upadne u saobraćajnu gužvu, pa nije čudno što je vozačima ponekad teško da rade na ovoj liniji. Međutim, to im ne daje za pravo da se ponašaju neprimereno u saobraćaju, i da dovode u pitanje bezbednost putnika koje prevoze!

Otvoren novi parking vredan 30 MILIONA za 75 vozila GSP-a! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, kako je zapazilo oštro oko našeg reportera, u četvrtak popodne, vozač na liniji 77 bez problema je, u najvećem saobraćajnom špicu, telefonirao, naočigled svih!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nije ni primetio da ga fotoreporter slika, već je opušteno telefonirao i vozio, bez obzira što je korišćenje mobilnih telefona tokom vožnje najstrože zabranjeno zakonom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    21. april 2016 | 20:38

    A STAJE SA POLICAJCIMA KAD VOZE I TELEFONIRAJU.... NA RADNIKA,MUČENIKA,BEDNIKA I SELJAKA NA SVAKOG NEJAKOG I ZEC PATKU DIZE.....

  • X6

    21. april 2016 | 21:08

    Jel sad reporterka riba sto je slikala vozaca? Bolje da je slikala sve one ljude nakacene na vratima zbog kojih se ne moze normalno ni uci ni izaci iz autobusa!

  • Boki

    21. april 2016 | 20:28

    Gradski autobus ima automatski menjac tako da je jedna ruka uvek slobodna. Drzao ruku negde sastrane ili drzao u njoj telefon isto mu dodje. Da li je zabelezeno da je nekad vozac gradskog prevoza izazvao nezgodu zbog uotrebe mobilnog telefona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA