Nedelju dana do isteka prijava za BESPLATAN SEMINAR profesionalnih veština!

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope „Istek“ organizuje seminar ličnih i profesionalnih veština - „Soft Skills Academy 2016“. U pitanju je događaj koji se realizuje na nivou svih fakulteta iz Beograda. Održaće se od 17. do 21. maja 2016. godine u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu. Seminar je besplatan za sve zainteresovane, a prijavljivanje traje do 11. maja 2016. godine

  • 0

- Seminar ličnih i profesionalnih veština počinje 17. maja 2016. godine na Mašinskom fakultetu

- Prijave su otvorene od 22. aprila do 11. maja 2016. godine za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu

- Seminar je organizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Seminar ličnih i profesionalnih veština održaće se sedmi put zaredom, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerziteta u Beogradu, Elektrotehničkog fakulteta i vodeće švajcarske softverske agencije Namics, koja će voditi specijalni program edukacije za studente elektrotehnike, računarstva i informatike.

Prijavljivanje za "Soft Skills Academy" otvoreno je za studente sa svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a 50 najboljih kandidata biće izabrano da učestvuje u treninzima. Ove godine je po prvi put oformljen posebni program za studente IT usmerenja.

Foto: Promo Foto: Promo

- Tokom trajanja seminara, svi učesnici će biti u prilici da prisustvuju edukativnim treninzima koje će voditi stručnjaci iz oblasti „mekih“ veština. Tokom petodnevnog događaja biće organizovano deset specijalizovanih treninga na temu vremenskog organizovanja, prezentacionih i komunikacionih veština, upravljanje projekatima, rešavanja konflikata i razvoja liderskih veština - objašnjava Anastasija Babić iz Udruženja studenata elektrotehnike Evrope.

- Srpski studenti vrlo brzo postaju stručnjaci svoje oblasti i po tome su poznati svuda u svetu. Međutim, kada treba da prenesu svoje ideje poslodavcima ili predstave razvoj svog projekta, često nailaze na nerazumevanje. Sticanjem „mekih“ veština koje ovaj seminar nudi, mogu postići odlične profesionalne rezultate - ističe Ketrin Ferari Simon iz Namicsa i jedan od predavača.

- Veoma mi je drago što je Elektrotehnički fakultet samo jedan od mnogih fakulteta koji pružaju podršku Udruženju studenata elektrotehnike Evrope, i prepoznaju značaj ovakvih projekata koji dopunjuju akademsko znanje sa praktičnim veštinama komunikacije i organizacije - zaključuje dr Zoran Jovanović, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA