Inicijativa JKP Gradskog stambenog: Konkurs za najlepši ulaz u Beogradu (FOTO)

Skupštine stanara ulaza koji budu proglašeni za najlepše, dobiće plaketu "Najlepši ulaz 2016" i "Najlepši ulaz sa baštom 2016." kao simboličan poklon, a ovogodišnja glavna nagrada biće led rasveta za jedan, odnosno video nadzor za drugi pobednički ulaz

  • 3

Sa željom da nagradi najsložnije i najvrednije sugrađane i da time podstakne ostale da slede njihov primer JP "Gradsko stambeno" i ove godine organizuje nagradni konkurs za izbor najlepšeg ulaza Beograda.

- Zadovoljstvo nam je da šestu godinu zaredom najavimo početak konkursa "Najlepši ulaz 2016." koji će ove godine kao novinu imati i izbor najlepšeg ulaza sa baštom za specijalnu nagradu. Činjenica da se svake godine prijavljuje sve veći broj Skupština stanara stambenih zgrada, daje nam posebnu podršku da u narednom periodu damo još više prostora sugrađanima i komšijama da se prijave i prezentuju izgled svoje zgrade, na kojoj su predano radili, i time pokažu da se dobrim međuljudskim odnosima može urediti zajednički životni prostor - kažu u ovom preduzeću.

Pravo na učešće imaju korisnici usluga JP "Gradsko stambeno" koji se nalaze u sistemu održavanja našeg preduzeća.

POLA VEKA GRADSKOG STAMBENOG: Neverovatne priče koje se kriju iza 100.000 intervencija godišnje!

Konkurs traje do 31.08.2016.godine, a prijave može poslati bilo ko od stanara zgrade koji je u sistemu. Svi predsednici Skupština zgrada dobiće poštom obaveštenje o učešću na konkursu kroz pismo zahvalnice.

DIREKTOR GRADSKOG STAMBENOG O BEOGRADU KOJI NEĆETE PREPOZNATI: Jeftinija rasveta, čistije zgrade i još rampi za invalide! (FOTO)

Formular za prijavljivanje svi zainteresovani mogu preuzeti sa zvanične internet prezentacije JP "Gradsko stambeno" www.stambeno.com, u prostorijama Direkcije preduzeća u Danijelovoj ulici broj 33 u Beogradu, kao i u svim njihovim radnim jedinicama.

SEKS U LIFTU, PROSIDBA I KUMSTVO: Plakaćete od smeha kad čujete ispovesti radnika "Gradskog stambenog"!

Stručna komisija preduzeća će lično posetiti sve ulaze, i nakon detaljnog pregleda doneti odluku o najlepšem. Skupštine stanara ulaza koji budu proglašeni za najlepše, dobiće plaketu "Najlepši ulaz 2016" i "Najlepši ulaz sa baštom 2016." kao simboličan poklon, a ovogodišnja glavna nagrada biće led rasveta za jedan, odnosno video nadzor za drugi pobednički ulaz.

Na Svetski dan stanovanja 02.10.2016 godine, na zvaničnoj internet prezentaciji ovog komunalnog preduzeća biće objavljena adresa pobedničke zgrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belogradjanin

    30. maj 2016 | 17:19

    Sta ce njima led i video nadzor obi ga vec imaju dajte nama sto od olosa ne mozemo da sredimo ulaz a ozbilnjo se trudimo

  • Komsija

    30. maj 2016 | 17:34

    Mihizova 20..ubedljivo najlepsi ulaz u Bg

  • Cicko

    31. maj 2016 | 10:32

    Nemam leba da jedem a da sredjujem ulaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA