PETAR I MIHAJLO SU NAJVAŽNIJA BRAĆA U SRBIJI: Mama ih je zajedno nosila u stomaku 9 meseci! (FOTO)

- Neću ih sigurno oblačiti isto, želim od poćetka da se razlikuju, jer su to sada dve potpuno drugačije ličnosti - kaže mama Mira iz Obrenovca

  • 6
Foto: Petar Stojanović Foto: Petar Stojanović

Svi novopečeni roditelji objašnjavaju da ne postoji lepši osećaj od onog kada svoje dete prvi put uzmete u ruke. Presrećnim mamama poteku suze radosnice, dok svoje mališane čvrsto drže u naručju. A zamislite tek kakav je osećaj, kada svoje dve bebe, uzmete prvi put u ruke.

DUŠO, SA TOBOM SAM OŽIVELA: Ovo je majka poručila svom sinu prvencu! (FOTO)

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf uz saglasnost novopečenih roditelja objavljuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

BEBA DANA: Teodora je bebica koja će vam danas izmamiti osmeh na lice! (FOTO)

Mirjana Aksić iz Obrenovca, rodila je blizance Petra i Mihajla. Pošto su obe bebice trebale da stanu u jedan mamin stomak, obično blizanci nisu toliko teški.

Oni imaju po 2,5 kg, što ipak znači da su zajedno teški čitavih 5kg, što priznaćete nije lako ni za jednu mamu. Porodica Aksić već ima jednog sina, Đorđa (4), koji je nestrpljivo čekao braću sa tatom.

Foto: Tanjug/Nenad Milošević Foto: Tanjug/Nenad Milošević

- Videćemo kako će se Đole ponašati prema braći. Do sada je govorio da će da spava između njih - govori nasmejana Mirjana, i zadovoljno gleda svoja tri zlata.

Da se blizanci ne dobijaju tek tako, potvrdila je i mama, koja kaže da je njena prababa, takođe rodila dve bebe.

- Neću ih sigurno oblačiti isto, želim od poćetka da se razlikuju, jer su to sada dve potpuno drugačije ličnosti - naglašava Mira, i dodaje:

- Želim da se moji sinovi lepo slažu, vole i uvek podržavaju jedan drugog!

Dragi Petre i Mihajlo, novinari i urednici Telegrafa ti žele prelepo i radosno detinjstvo, srećno odrastanje i život, puno uspeha i puno ljubavi!

(V.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA