DUŠO, SA TOBOM SAM OŽIVELA: Ovo je majka poručila svom sinu prvencu! (FOTO)

Sa suzama u očima, ova žena priča kako se rasplakala kada je prvi put videla svog sina. Dok razgovara, sa nama, ona grli i ljubi malenog Petra, tepajući mu " Malo moje zlato, sunce moje lepo"

  • 27

Biti majka je najdivnija i ujedno možda jedna od najtežih stvari na svetu. Za roditeljstvo niko nije srpeman, jer se ono ne uči, i novopečene roditelje uvek čeka jedan novi izazov, koji im menja život iz korena.

ROĐENJE OVE DEVOJČICE JE RAVNO ČUDU: Majci su rekli da neće moći da rodi prirodnim putem, a onda...

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Beba koju Srbija danas obožava je maleni Petar Kuga, čije je rođenje usrećilo ne samo njegove roditelje, već i celu zemlju.

Zašto?

Zato što bi svaki novi život trebalo da se slavi, uvek, svuda, u svakom mogućem momentu, jer je neprocenljiv i neponovljiv.

Na ulazu u sobu gde su ležale mlade mame, sa osmehom na licu, dočekala nas je Milica Kuga, sa svojim sinom prvencom u naručju. Maleni Petar, težak je 3,9 kilograma, a na naš svet je došao 10. maja.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Presrečna Milica kaže da je porođaj trajao punih 12 časova, ali da je sav napor nestao onog trenutka kada je beba legla u njeno naručje.

- Osećaj je toliko lep, da mi se čini da je sve još uvek nestvarno.

Sa suzama u očima, ova žena priča kako se rasplakala kada je prvi put videla svog sina. Dok razgovara, sa nama, ona grli i ljubi malenog Petra, tepajući mu " Malo moje zlato, sunce moje lepo".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kada Petar napuni dovoljno godina i kada bude poželeo da pročita ovaj tekst, sigurno će želeti da zna šta mu je mama poručila pri izlasku iz porodilišta:

- Mama je sa tobom tek počela da živi pravi život. Sve do toga bilo je priprema za tebe, predivno stvorenje! Uz tebe sam pronašla smisao življenja!

Dragi Petre, novinari i urednici Telegrafa ti žele srećno odrastanje i život, prelepo i radosno detinjstvo, puno uspeha i puno, puno ljubavi!

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klaudija

    12. maj 2015 | 17:14

    "Mama je sa tobom tek pocela da zivi pravi zivot." Sjajna recenica. Blago Petru kakvu mamu ima. Suze su mi potekle. Da vam je ziv i zdrav, da postane dobar covek i da mu, ako nemate drugu decu, podarite brata ili sestru. Imate ljubavi za puno srca.

  • Rikimil

    12. maj 2015 | 16:18

    Srecno Vam bilo..

  • dragana

    12. maj 2015 | 18:36

    Neka ga kroz zivot prate samo sreca i zdravlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA