Evo zašto je smrdeo ceo Beograd!

Širenju neprijatnog mirisa doprinela je i činjenica da je sinoć bila izuzetno visoka temperatura i malo povišen vazdušni pritisak

  • 58

Neprijatan miris koji se širio Beogradom doneli su vetrovi sa Palilule i Čukarice, sa poljoprivrednih gazdinstava iz rubnih delova.

NESNOSAN SMRAD SE ŠIRI BEOGRADOM: Niko ne zna odakle dolazi! Da li se i kod vas OVO oseća?

To je rekao direktor Beokom servisa Darko Glavaš i istakao da to nije ništa alarmantno, ni zabrinjavajuće.

Kako je objasnio, širenju neprijatnog mirisa doprinela je i činjenica da je sinoć bila izuzetno visoka temperatura i malo povišen vazdušni pritisak.

- Po rubovima grada imamo mnogo poljoprivrednih domaćinstava, gazdinstava i farmi pa je malo mirisa stiglo ka centru grada. To nije apsolutno ništa uznemirujuće - rekao je Glavaš Tanjugu.

On je dodao da su to odmah utvrdile i nadležne službe u gradu, koje su izašle na teren, te da nema nikakvih opasnosti po zdravlje građana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    18. jun 2016 | 12:29

    Beogradjani....cccc..... malo smrada nikog nije ubilo!

  • Beogradjanka

    18. jun 2016 | 16:03

    Ne znam zasto ste toliko ogorceni. Zbog cega ti komentari "neka i beogradjani osete malo miris sela"...Smetao je sinoc taj neprijatni miris, nismo navikli na njega, a priznacete da ni vama, koji niste iz Beograda taj miris nije medju omiljenima. Ne radi se ovde o beogradjanima i "nebeogradjanima". Radi se o neprijatnom mirisu. Ne dozvolite da robujete sopstvenim kompleksima nize vrednosti i da budete zaslepljeni sopstvenim nezadovoljstvom.

  • VAN

    18. jun 2016 | 14:23

    Dobro je da beogradjani osete domaću seosku atmosveru i vide kakva je razlika od gratskih kontejera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA