SANIRAN KVAR U "MAKIŠU": Umesto sutra u sedam, Beograd dobija vodu večeras do 23 časa!

- Zahvaljujući brzoj reakciji ekipa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija” kvar, čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u sedam časova, saniran je već danas u ranim popodnevnim časovima - kaže gradski menadžer Goran Vesić

  • 2

Kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran je nešto posle 15 časova i potpuna stabilizacija snebdevanja vodom očekuje se do 23 časa, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić.

REŠENJE PROBLEMA OTPADNIH VODA U BEOGRADU: Potpisan važan ugovor u Starom dvoru

Zahvaljujući brzoj reakciji ekipa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija” kvar, čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u sedam časova, saniran je već danas u ranim popodnevnim časovima, čime su umnogome poboljšani uslovi za snabdevanje vodom. Podavalska naselja već imaju popunjenost od 70 odsto, sremska sela upravo dobijaju vodu, leva obala Dunava će je dobiti do 18 časova, a na jugu, pravac prema Barajevu ima već 60 odsto popunjenosti - rekao je Vesić.

POLA BEOGRADA DANAS BEZ VODE: Evo i koji delovi TAČNO!

On je istakao da, s obzirom na obim radova i uloženi trud, ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije” zaslužuju svaku pohvalu.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Ovim se još jednom pokazalo da gradska komunalna preduzeća raspolažu stručnim ljudima na koje u svakom trenutku možemo računati i u koje možemo imati poverenja – kaže on.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Svaka kuća u Beogradu imaće priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu!

Vesić se ujedno zahvalio i stanovnicima centra grada na izuzetno racionalnoj potrošnji čime su omogućili dovoljnu popunjenost rezervoara za vodu i obezbedili uslove da se kvar što pre sanira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA