Kažnjeni komunalci zbog tragedije na Vidikovcu

- Na osnovu analize spisa i izjava svih prisutnih kontrolom je utvrđeno da su oni imali nepravilnosti u radu. Ristić je podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka protiv njih gradskoj upravi i oni će biti supsendovani do okončanja postupka - rekao je izvor upoznat s događajima

  • 15
Motorola, Beogradska komunalna policija Foto: Milena Đorđević

Zbog incidenta koji se dogodio na Vidikovačkoj pijaci, kada je nakon svađe sa pripadnicima Komunalne policije preminuo prodavac Vlada Marinković (55), na zahtev načelnika beogradske Komunalne policije Nikole Ristića, sprovedena je interna kontrola kojom su utvrđene tadašnje nepravilnosti u radu dvojice komunalnih policajaca.

TRAGEDIJA NA VIDIKOVCU: Prodavac lubenica preminuo nakon rasprave sa komunalcima!

- Na osnovu analize spisa i izjava svih prisutnih kontrolom je utvrđeno da su oni imali nepravilnosti u radu. Ristić je podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka protiv njih gradskoj upravi i oni će biti supsendovani do okončanja postupka - rekao je izvor upoznat s događajima za Blic.

NEĆU TOLERISATI NASILJE LJUDI U UNIFORMI: Siniša Mali oštar povodom incidenta na Vidikovcu!

Kako saznaje ovaj list, Više javno tužilaštvo je pokrneulo predistražni postupak, a zaštitnik građana sproveo je kontrolu u ovoj gradskoj službi.

LUBENICE

Podsetimo, pre nekoliko dana je na Vidikovačkoj pijaci preminuo prodavac lubenica Vlada Marinković (55), nakon svađe sa dvojicom komunalih policajaca. Njegova žena Ljiljana je rekla da su mu tog dana prišla dva komunalna policajca i prigovarala zbog lubenica koje su bile na podu.

Prema njenim rečima, ta dva komunalca su već neko vreme "maltretirala" njenog supruga koji je imao dva infarkta i koji se tokom rasprave s njima srušio i preminuo, najverovatnije zbog srčanog udara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasper

    5. jul 2016 | 15:12

    Treba da odgovaraju za ubistvo. Izazvali su infarkt i posle stojali sastrane i gledali a nisu hteli da pomognu.

  • mare

    5. jul 2016 | 15:33

    Sto ne objave imena Komunalaca???

  • Čuburac

    5. jul 2016 | 15:06

    Vama je suspenzija kazna? Bravo majstori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA