SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA UPOZORAVA GRAĐANE: Ne organizujemo besplatne zdravstvene preglede, pozivi su lažni

Besplatni pregledi organizovani su isključivo preko Sekretarijata za zdravstvo, sa jasnom i ustaljenom procedurom i na mestima koja su adekvatna za obavljanje pregleda

  • 0

Skupština Beograda demantuje da je inicijator i organizator besplatnih zdravstvenih pregleda, kao što su pojedini građani obaveštavani telefonskim putem.

ZA 3 DANA PREGLEDANO 457 SRPKINJA: Kod njih 15, u nedelji BORBE PROTIV RAKA DOJKE, uočena PROMENA!

Ovim putem obaveštavamo javnost da nismo povezani sa privatnom firmom koja se predstavlja kao Skupština grada i zove građane na preventivne preglede srca, kolor-dopler krvnih sudova vrata i merenje masnoće u krvi i kiseonika.

Besplatni pregledi organizovani su isključivo preko Sekretarijata za zdravstvo, sa jasnom i ustaljenom procedurom i na mestima koja su adekvatna za obavljanje pregleda.

O ovim događajima Skupština Grada Beograda obavestila je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), a ukoliko su građani na bilo koji način oštećeni, potrebno je da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA