≫ 

HOROR U BORČI: Kavkaski ovčar umalo rastrgao staricu (77) i njenu PUDLICU (FOTO)

 ≫ 

- U trenutku se stvorio i zgrabio Maksa za leđa, drmusao ga glavom u želji da ga pokida - rekla je Milka (77), čijeg je psa napao ovčar

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mire
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • S/Analitičar

    20. jul 2016 | 15:44

    Htjeli ne htjeli moracemo da nosimo skraćene sačmarice,jer nisu samo psi u pitanju,već i krimosi

  • Lale 11

    20. jul 2016 | 15:12

    Izuzetno volim pse,ali mora se znati kako se drzi pas koji je "nezgodne" naravi. I sam sam imao sarplanince koji su pored mene isli kao dva maceta,ali sa korpom na njusci. Gde god ja,tu i oni. Ali,bili su socijalizovani,i nikada nikog nisu pipnuli. Sto ne znaci da nece. Za svaki slucaj,vezem korpu. Necu da nekoga iscepaju,a mogu veoma lako i brzo. No,za ovo sto se desilo,za svaki ugriz drugog psa,2000 evra. Za svaki ugriz coveka,5000 evra. Pa kad proda kucu da bi isplatio odstetu,naucice kako se drze psi. Znam da deluje rigorozno,ali to je jedini nacin da se ljudi urazume. Ove sadasnje kazne su smesne... Zapamtite,nikada pas nije kriv,nego vlasnik! Tvrdim i stojim iza toga.

  • irina

    20. jul 2016 | 15:11

    Pa neka baka poveća dozu lekova, pa će preživeti. Ako je toj baki ovo jedini šok u životu, baš joj zavidim. Vžno da su psi na kraju svega, ipak ok. Dešavaju se sukobi među ljudima 24h, mrtvih je na svaki minut, pa što je čudno da se posvađaju pai. A kao i u našem kobajagi, humanom svetu, uvek jači po snazi ili po "vezi" napada slabijeg. Pa što je to toliko neobično u svetu životinja kada njima ipak, u nekom trenutku,logično preovlada instikt. I opet mešanje baba i žaba našem primitivnom narodu tako svojstven, "uuu, šta bi da je napao dete". Ašto bi napao dete i nije ga napao! To ispade veća tragedija od one jezive, kao iz horor priče, tragedije kada je onaj monstrum silovao i ubio devojčicu od 3 godine samo pre nekoliko dana. Alo, narode, jer ste vi normalni ili ste tako, po definiciji, nedokucani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA