MORAĆE NA SASLUŠANJE: Učenica koja je opisala SEKS SA PROFESORIMA treba da objasni svoje navode u knjizi

Svrha tog razgovora je da se utvrdi da li je istina da je, dok je još bila maloletna, imala seksualne odnose sa svojim profesorima kao što je opisala u pomenutoj knjizi koja je uzburkala javnost - rečeno je u Trećem osnovnom tužilaštvu

  • 15

Zbog navoda koje je opisala u svojom romanu, a u kojem opisuje do detalja žestok seks nastavnika i maloletnih učenica, Tamara Marinković, bivša učenica Saobraćajne škole u Zemunu, biće saslušana u policiji i moraće da objasni da li se u knjizi radi o stvarnim ili izmišljenjim događajima.

NAPADALA JE PROFESORE, GURALA IM DEKOLTE U FACU: Profesor fizičkog optužuje učenicu koja je napisala KNJIGU O SEKSU U ŠKOLI!

Prema pisanju Informera, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog da se saslušaju i psiholog i direktor Saobraćajne škole iz vremena kada je Tamara bila učenik. Istraga će utvrditi da li je neko od nastavnika ove škole izvršio krivično delo obljube maloletnog lica. Marinkovićeva će biti saslušana u svojstvu građanina.

Zbog ovog dela iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI, sad učenici hoće da oduzmu DIPLOMU?

- Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je izdalo nalog policiji da se sa Tamarom Marinković, bivšom učenicom Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu i autorkom kontroverznog romana "Trofeji", obavi informativni razgovor. Svrha tog razgovora je da se utvrdi da li je istina da je, dok je još bila maloletna, imala seksualne odnose sa svojim profesorima kao što je opisala u pomenutoj knjizi koja je uzburkala javnost -  rečeno je iz Trećeg osnovnog tužilaštva ovom listu, pa dodato:

Foto-ilustracija: xknock.com Foto-ilustracija: xknock.com

"ZA NJU SU PROFESORI BILI TROFEJI": Oglasio se direktor škole čija je učenica napisala ŠOKANTNU KNJIGU (FOTO)

- Pošto je Tamara Marinković bila đak Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu do pre četiri godine, tužilaštvo je naložilo policiji i da utvrdi ko je u spornom periodu bio direktor i psiholog škole, i da se i oni pozovu na razgovor. Poslednja informacija koju imamo je da Marinkovićeva nije u zemlji i da će se vratiti tek krajem avgusta, kada će se najverovatnije i obaviti saslušanje - rečeno je u Trećem osnovnom tužilaštvu ovom listu.

"MALA, ZAŠTO SE NE OPUSTIŠ, ZAŠTO STEŽEŠ NOGICE?": Najšokantniji odlomci iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI U SRBIJI! (FOTO)

Foto: Instagram/tasa_trofeji, Profimedia/Fancy Foto: Instagram/tasa_trofeji, Profimedia/Fancy

U zemunskoj Saobraćajnoj školi, vest o pokretanju istrage je buknula poput bombe.

- U školi vlada prava drama otkako smo saznali da je slučaj došao do tužilaštva i policije. Svima nam je jasno koje kolege su glavni akteri ovog seks-skandala. U romanu je Tamara otkrila predmete koje predaju i mesta gde žive, pa nam nije trebalo mnogo da zaključimo. Najgore je tim kolegama koji su umešani, pošto sada rizikuju i posao i porodice, a koliko smo čuli, mogu i krivično da odgovaraju - rečeno je u ovoj školi Informeru.

SEKS SKANDAL TRESE SRBIJU: Učenica opisala kako je imala SEKS SA PROFESORIMA U SREDNJOJ ŠKOLI! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, direktor ove škole, Miroslav Macura, rekao je da nema nikakve informacije o tome da su tužilaštvo i policija pokrenuli istragu i da ne želi da priča ništa bez pravnika, a Miroslava Petrović, vlasnica izdavačke kuće "Miroslava", koja je inače nekada radila u ovoj obrazovnoj ustanovi, rekla je da nikada ne bi izdala knjigu da je prepoznala nekog od svojih bivših kolega u njoj.

- I dalje verujem da je ovo samo plod njene mašte. Možda je bila zaljubljena u nekog profesora i to je bila neuzvraćena ljubav, pa je sve ovo uradila iz osvete. Kada sam dobila rukopis, u njemu nisam mogla da prepoznam nijednog profesora iz te škole, a tamo sam radila godinama. da sam u bilo kom trenutku pretpostavila da se to odnosi na nekog stvarnog, knjigu nikada ne bih objavila - poručila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    26. jul 2016 | 21:05

    Ako se ispostavi da je istina kazniti profesora, njoj ponistiti diplomu i ponovo na proveru znanja a ako je sve izmislila kazniti je za narusavanje ugleda skole i sve probleme koje je nanela profesorima u braku!

  • ZILE

    26. jul 2016 | 20:52

    MA TO JE BRE NAPISALA DA BI BILA POPULARNA!!!

  • Sara

    26. jul 2016 | 21:41

    Devojčica je očigledno htela da postane na brzinu popularna, u čemu je i uspela! A to da joj oduzmu diplomu je smešna priča, jer bi je u tom slučaju trebalo oduzeti mnogima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA